The Best Followers

02 January 2012

-Selamat Datang 2012


Dah 2012.
Sekejap je rasa masa berlalu meninggalkan kita..
bertambah lagi seangka umur kita utk tahun ni..
Insyaallah,jika di panjangkan umur..

Azam 2012???
Tuya x de azam..sbb azam tahun lepas pun x tercapai sepenuhnya..
kena sambung azam tahun lepas..hehehehe..

Cuma harapan setinggi gunung nya semoga panjang umur,murah rezeki..
Sentiasa deberkati hidup didunia ni..[dah mcm birthday wishes la plak]
Malam tahun baru aritu x de pun countdown kat mana2,sbb bz ngan tempahan kuih org..
Plus,hujan kat sini..malas la nak kuor..
Nengok bunga api dr rumah je..Tgk tv org countdown kat KL nu..

Yang bestnya Tuya sangat tertarik menarik mmg da bomb la 'ostad' ni wat sambutan tahun baru kan..
Admire ngan dia sebenarnya..tapi mcm malu nak bgtau..hihihihihihi..
Dok ngadap ceramah dia kat YouTube,x bosan2..
Kalau la dapat jupe depan2..haihhh!!!



see..betapa ramainya..dengar2 lebih dr konsert di ICT Shah ALam..kuatnya aura ostad nih..




Ustaz Azhar Idrus..

Whislist 2012,nak jupe ostad Azhar Idrus..
dapat ke idok tahnye..hehehhe


Semoga tahun baru ni membawa semangat dan kehidupan yang sentiasa bahagia utk kita sume..
Happy New Year all!!


3 comments:

mak encik | SZ said...

samalah minat tuya ngan pak enciknya..akak la tumpang tengok dia berceramah kat youtube tu..heeee

cik ayuni said...

selamat thun baru

Neeza.Areef said...

mane azam tertunggak cuba laksanakan taun ni plak..x salah kan..

happy new year tuya