The Best Followers

07 December 2011

-Tak Sudi Memandang


sekali masuk,sekali keluar..
masuk lagi,keluar pulak..
ishhhh..kena masuk jugak,tapi nak wat ape?kuor la jap..



tu je la kejanya dr semalam,minggu lepas,bulan lepas..
dok kuor masuk blog tapi x de satu pun update n3 yang best2..
sangat2 x de idea dan rasa mcm blog ni dah kusam warna catnya..
mood mcm nak mengecat baru dinding tu..
tapi masih x de idea..mana la peginya napsu nak memeriahkan blog ni kan..



skang ni mood copy paste je..
x reti dah nak mengarang ayat sendiri..ayoyooyyooyo!!!
mana g la semangat kepochi cite bagai2 isu macam dulu..
PEMALAS nya!!!



syohhhhhh mood malas..
mari..mari mood rajin..
jangan nak berkawan sangat ngan setan yang suka kat manusia malas2 nih..
haihhhh!!!!



okeh..
esok update n3 lain lak..
rajin..rajin..rajin...


4 comments:

ber_u_wang said...

ok la tu ada juga update

TuYa said...

ber_u_wang :
tapi x sebest dulu..

dkama said...

lawat blog orang tanpa komen apa2... nak update blog belum lagi la agaknya...

TuYa said...

kama :
ziarah menziarahi amalan mulia..heheh