The Best Followers

05 January 2009

PeNaTnYa...


1st day sekolah utk sessi 2009 ni..
memacam ragam ade kat sekolah aku...
nak2 anak2 yang baru 1st time sekolah kan...
nanes la,x nak lepas tgn mak ayah la..
ade yang bawa bantal busuk la..adeyaiii...
mungkin x biasa g sekolah ramai2 kawan...
penat sangat2nye la..
walaupun aku x handle deorg2 nih,(sbb kelas aku bebudak beso),tapi bile nengok cikgu2 lain,penat jadiknye...tu baru tengok je..
merayau gak la tadik jenguk2 kelas2 yang bising ngan sore2 kanak2 rebina nih..
tapi aku x bawa hp nak amik pic..almaklum le..hp kat sekolah kan dihadkan..
ade satu kelas ni cikgu dia x bg parents tggu sgt sbb mesti anak deorg nnti makin sedih..wat hal..so kena la parents tggu kat kantin..
yang penting aku nak bgtau arini aku mmg penat..
dah 2 bulan dok umah bersenang2..
ari ni tugas perlu diteruskan,tapi x pe lagi,x ngajo pun lg..
minggu orientasi...kelas aku pun sibuk gak la nak orientasi2 nye..walaupun bebudaknye dah basi...heheheheh..
selamat bekerja semula untuk Cikgu cikgi...



4 comments:

eiza in the house.. said...

yakin boleh cikgu tuya..cayok..cayok!!

TuYa : said...

yeah..yeah..aku leh cayok2 asalkan ko x kaco aku tetengah malam dengan sms2 karut si **** ko tu..hahahhaha!!!

ai said...

tuktaktuktaktuktiya..nama kau mastura ropanya! selamat kembali bertugas ye toya. eh..tuya..eh..mas..eh..tura..eh..eh..eh.. ;P

TuYa : said...

eh..eh..eh...tora datang lagi dengan permainan DING DANG..alah,ceklat dalam kotak biru yang ade mainan tu..ha tu la dia TORA...x de kena mengena ngan aku...