The Best Followers

09 January 2009

WarninG LeTTeR..

lepas maghrib,aku nak g pasar malam kat Damansara Damai ni..ajak en.eri...dia kata penat,nak rehat2..aku pun g la sorg..x le jauh mana pun ngan umah aku..tapi klu jalan kaki mau berlengas ketiak gak..aku g naik keta sorg2..masuk keta,aku tgk dah mcm tongkang pecah..file keja dia kat seat belakang tu jgn cite la..aku bukan leh tgk keta selekeh mcm tu..sampai pasar mlm beli la sesikit ape yg patut makanan..balik tu masa dah sampai aku pun kutip la sume sampah2..note2..resit2 tol yang menyemak kat dalam dashboard keta..tengah khusyuk belek2 kertas2 tu..aku jupe satu surat nih..elok je dia lipat,selit kat celah2 CD..nak tau surat hapa????nuuu...

surat warning letter laki aku..di ulangi..WARNING LETTER...oooo..dia mau main sorok2 ngan aku eh..dekat sebulan dah dia dapat rupanya..patut la bulan ni kental je keja..on time..sampai raya cina pun kena standby..pastu naik je umah aku pun tnya dia pasal surat tu..dia kata "ishhh..x leh nak sorok sket la..mesti dia dapatnye.."aku pun mula la pot pet2..asal MC je aku suh g klinik x mo..at least ade la surat MC dr doc..dah ni kena warning..padan muka ko!!!!!dia biasa la bile aku dah setat bebel tu,dia wat2 la zzzzzzzzzzzzzzzz...padahal aku tau dia lapar..aku saja x pelawa dia makan jagung rebus..last2 dia kata "sampai hati makan sorang2"...hahahahha..amik nak ko..tido la sangat..

11 comments:

qaseh heedayah said...

hehe. jagung satu :)

TuYa : said...

meh2..dah tggal batangnye je dik oiii..nnti akaaaaaaaaaaakkk balik kg akaaakkk banje makan eh..BP ngan Segamat bukan jauh pun..dah,jgn berangan2..g study..

jiwa kaco said...

dia mc lepas malam jumaat ke
ooop atan budak kecik
ala tuya jgn la marah dia
sian dia...
kang dia carik awek lain
kan susah

ai said...

keh keh..nk sorok konon!! ;P

TuYa : said...

atan : bulan 12 tahun lepas je 3 ari dia MC menipu..mana x kena warning letter..dia kata penat byk side kena g..pastu bulan ni x de lak wat perangai..tu yang aku pelik tu..rupanya dah kena sembur..wakakakakak..

TuYa : said...

kak ai : tu la pasal..kekonon nak nyorok..x tau bini dia ni kaki skodeng..hahahhaha..nak sangattt..

jiwa kaco said...

atan tumpang simpati aje la...
apa nak buat dah kena warning...
pastu kena skodeng lak

nasib la kalau tido kat luar

he he
atan tetap tido sorg..dah biasa

TuYa : said...

atan : x de maknanya dia nak tdo kat luar..nasib baik dia ngaku salah..pastu wat muka seposen,kekonon mintak simpati..pk2 dia pun manusia yg x sempurna,laki kita lagi kan..letih2 penat cari rezeki..kena la hargai..
atan bile lagi nak ber 2?

jiwa kaco said...

bagus la macam tu tuya..
buang yg keruh ambil yang jernih
gigi dgn lidah koupel lama pon tergigit juga...

atan nak berdua?
tgh frust ni kaisara tak pilih atan
dah nak kawen dia
waaaaaaaaaaaaaa

TuYa : said...

sabo la atan..bukan sorang je kaisara kat donia ini..
siti sara ade...
maisara ade..
sirasara ade..
eiza sara ade..
tuya sara pun ade tau...ngeh ngeh ngeh..

eiza in the house.. said...

adekah ko menyebut nama ku wahai mak tiri ku...atau aku kah yg perasaaan..huhu