The Best Followers

16 March 2009

Berat mata korang memandang,ringan je mulut aku nak maki..

sambungan cite sampah yang macam bangkai kat belakang block umah aku nih...semalam macam bukit kan..arini pg td seround Alam Flora dah angkut,baki nye korang tgk la sendiri..tah bape banyak round tah lagik..


aku ingat kan dah leh wat galeri dah tu..ade papa pintu la..ade sofa buruk la..tah ape tah lagik yg ade..pg td aku tgk ade org amik2 pic..mcm org management je..aku igt aku sorg je dok skodeng amik pic..mesti pas ni kat papan kenyataan sume blok ade warning...x reti tol aku...

*************************************************************************************

ni lak saja nak tunjuk tiket aku balik kg malam nih..aku balik nek bas je..eri x balik sbb dia keja..aku balik sorg..anak aku pun x balik dok ikut Mummy dia jalan Ganu..so solo n single la aku kat kg...sampai Mersing mgkin pkul 3 pagi kot..tadi dah roger2 ngan abah,bgtau amik aku kat Stesyen bas..abah kata kalau dia larat dia amik,kalau x adik lelaki aku je yg tggu aku..doa2 kan la eh perjalanan lancar...sonoknye nak balik kg..heheheheh..





10 comments:

a.b geldofg said...

bguslah blik kg...utk hilang pening dgn babi2 kota

ai said...

Slamat bercoti cekgu tuya!!!!

~ Lady ell ~ said...

hv a nice trip ya....

Atan said...

nak itot..

Fly said...

semoga selamat pegi dan balik ye dan hve a good holidy

TuYa : said...

a.b : nak menenangkan jiwa dan raga..hehehehhe..dah le pemandangan x best kat luar umah tu..sungguh busuk..

kak ai : tenkiu..ai lebiu..

kak ell : insyaallah..save journey..

atan : baru le timbul ye ko..jom le itottt..

cikgu fly : tq..selamat menunggu ketibaan org baru yer..

YanDarwisy said...

Aku sukaklah ayat tu...anyway, aku sgt cemburu sama kamu. cotiiii erk?! jelesyer!!!!!!!!!!!huahhhhh!

eiza in the house.. said...

ko dah selamat smpai lum?...aku jeloussss niee..tak dpt itot..huhu..

~ eila'z ~ said...

ooo cekgu balik Mersing rupernyerr.... anak jati johor jugak la ni....

TuYa : said...

kak Yan : jangan jeles2..nanti turn kak yan lak coti..hehhehehe

eiza : aku dah sampai dah pg td..

eila'z : yes..i'm johorean..anak jati Batu Pahat..heheheh..sekapal ke?