The Best Followers

27 March 2009

Go away!!!!




Bertahun tahun dulu…aku rindu separuh mati kat ko
Bertahun tahun dulu
…aku menangis bgai nak rak
Bertahun tahun dulu
juga aku rasa macam nak gila

Bertahun tahun dulu…aku masih lagi rindu kat ko
Bertahun tahun dulu
…aku kesat air mata aku
Bertahun tahun dulu
juga aku dah terjaga dari pengsan

Skang...aku dah tak rindu
Skang…aku dah tak nangis
Skang juga..aku dah hidup aman damai
aku memang buang ko
aku memag benci ko
aku memang marah kat ko

Dan,aku nak ko tau..
Aku rasa hidup aku lebih sempurna tanpa ko
Aku rasa aku bebas tanpa ko
dan aku memang gembira tanpa ko di sisi
sebab aku dah ade keluarga aku sendiri..selamanya..
pergi ko dr hidup aku..

************************************************************************************

n3 tu khas aku tujukan utk seseorg yang pernah hadir dalam hidup aku satu masa dolu2...lately dia datang lak ngacau idup aku ngan eri..tak paham..buta ke ko x nampak aku dah ade laki,anak?x yah le nak cite cinta monyet zaman tok Adam dulu tu..ko pun dah ade idup,bini sendiri...so..plzzzzzzzzzzzzzzz go away from my life..

**pic atas tu masa dolu2..masa lom jadik bini eri..masa reunion zama Tok Kadok..Jantan itu la yang aku maksudkan..


12 comments:

ai said...

mmg jantan durjana la nk jadi perosak umah tangga org!!! isk..

T.u.Y.a said...

kak ai..sodih tau..pandai je dia dok ngekor tuya kat mana2..mls sangat nak ngadu kat eri,nnti jadik beso lak..x kuasa aku nak bergaduh2 lagi..dah le tgh perang sedara ngan eri nih..huhuhuhu

masviona said...

alahai mmg sengaja nak rosakkan rumahtgga org lah tuh if sggp wat benda2 cam tuh

T.u.Y.a said...

masviona : tah le..yang penting itu jantan sudah gue buang dr idup gue..kat JB ke?enjoy ur day..

aZuRa AhMaD said...

bahaya nih...hati-hati...moga umahtangga tak bergoyang...dek kerana jantan itu...

ILA said...

Uiiii..dlm kemarahan nmpak..
hmmm..kalau benar2 rasa terganggu & rasa terancam better buat police report.
Emmm...kalau 'jantan'tu baca blog TUYA lagi bagus.Tapi masalahnya tentu dia tak tau.So tak adil le gitu...huhukk..

btw..tk care my dear..;)

Anie said...

abaikan jer laki gitu...buat sakit jiwa jer..

T.u.Y.a said...

kak zura : tu la kak..tetiba je muncul pastu dok mengimbau kenangan2 lama la ape la..huh..x sesuaiiii!!!!

ila : marah sangat2..mengganggu keharmonian tol..tuya rasa dia baca sbb bini dia ade baca blog tuya nih..aritu ade chatting ngan bini dia borak pasal blog..harap2 sangat le dia baca..

anie : mmg sedang mengabaikan dia..kalau leh nak campak je ke lobangggggggggggggg x de jalan kuor..heheheh

~ Lady ell ~ said...

ya...berambus.syuh syuh syuh...pegi jauh2...dh ada bini pn tk sedor lg...kesian kt bini dia kn...

T.u.Y.a said...

kak ell : mmg pun..kesian sungguh bini dia..ade gak ngadu macam pasal somi romeonye tu..tah le..

eiza in the house.. said...

tuya...bini dia ada baca blog ke?..mana dpt tau?...

T.u.Y.a said...

eiza : aritu aku ade chatting ngan dia..pastu add blog aku ade kat status..dia kata dia baca blog aku..heheheh