The Best Followers

26 March 2009

Kerana dirimu begitu berharga..



setahun yg lepas..22.10.1007...selamat my bestprend bernikah dengan pilihan hatinya..aku berkawan ngan dia sejak form 1..sampai la skang..ade lagi 2 org kawan rapat aku dulu..kira segroup 4 org la nih...pas SPM baru la berpisah membawa hala masing2..jangan x caya,aku ngan minah ni,tetiap valentines day mesti dok passing2 card..sampai skang..tahun ni aku dapat gak,memasing pos kat alamat Kg..mmg aku rapat gilos ngan dia walaupun jauh..dia ngajar kat Pontian,Johor..aku kat sini..tetap keep in touch..
dia kawin aku yang dok melebih..kelako..sbb family dia dah mmg rapat ngan aku,aku pun x de la malu dok bertilam bantal kat umah pengantin..siap ikut tema..masa nikah ijau..aku pun sibuk la pakai baju ijau..bersanding wane maroon,aku pun melaram baju maroon..adeyaiiiii..mengikut tema ko!!!

semalam dia sms : "mas,aku dah selamat bersalin..2.65kg..lelaki..khamis lepas.."sengal minah ni,aku ade kat kg masa tu..x de lak dia sms ngtau ape2..
pas tu dia MMS pic baby boy ni..Muhammad Faiq Darwisy...suka aku!!!!!muah muah baby..

10 comments:

aZuRa AhMaD said...

bestnya dapat baby..akak bilalah lagi...tingin la nak ada baby..emmm..

maswani said...

salam tuya..best kan kawan baik sentiasa ada utk kita..rindu sgt kengkawan ambo zaman sekolah dulu2..huhu..

congrats to ur best pren..

T.u.Y.a said...

kak zura : insyaallah..sampai masanyan nanti..usaha tangga kejayaan..berkeja la kita sekuatnye..hehehhe

kak wani : salam..tu la,kalau igt2 rindu saat2 study dulu..rindu kat geng2 meghapu dulu..

~~ciklinn~~ said...

tahniah pada kawan tu yer....

Atan said...

comel nya baby dia... bila la nak dapat anak sedara plak.. akak ipar rajin rajin lah berkebun.. jgn perang telok lagi erk

YanDarwisy said...

nama baby tu samalah dgn boy kita.... kene overtime baru dpt yg berkualiti...mana tau, bakal peguam negara!

eiza in the house.. said...

tomienya...rase2 mcm ayah dia tak nanti..sgt la comienya..:)

T.u.Y.a said...

ciklinn : sejuk je ati je tgk baby tu..

atan : x ade maknanya atan weiiii..perang sedara lom ade perjanjian damai..

kak Yan : a'ah..aku pasan gak..nama deorg sama..no overtime sbb ekonomi meleset akibat perang saudara..wakakakka..

eiza : aku tgk muka dia iras mak dia le..x tau le dah beso nnti kan..ni kecik lagi..

Fly said...

ucapan tahniah untuk sahabat anda itu,,cute cangat..

Anyway thanks dengan ucapan dan doa itu

T.u.Y.a said...

Fly : tq yer..snok sangat bile kawan2 sume ade anak cumel2..bile la tuya lak nak menambah askar..sorg tu je ke..