The Best Followers

11 March 2009

Salahkah aku?


tadi aku kat kelas kan..kan..kan................
aku pukul student aku guna pembaris sampai patah pembaris tu..
aku x pasan pembaris tu patah ujungnye..
tengah nak tanda buku budak,baru aku pasan pembaris tu patah..
alahai..kesiannya si budak yg aku belasah tadik..
ade sbb nape aku belasah dia..sbb aku tnya animal tu ape,dia senyap je...pastu mata dok tengok sana sini..aku baca x mo ikut..gerammmmmmmmm!!!!!yang heran tu,langsung x nampak sakit ke nangis ke..dia la budak paling kebal kat kelas tu..1st time aku pukul budak sampai patah pembaris ..i'm sorry Adrien..
skang rasa bersalah lak ingat dak tu...
***nape muka aku nampak tembam kat pic atas tu eh???hahahahahhaha..poyos!!!

6 comments:

ai said...

garangggggggggggggg
kijammmmmmmmmmmmmmm
zalimmmmmmmmmmmmmmm

huhuhu..syiannye budak tu, sampai patah pembaris kau balun! ntah2 dia tgh blur kau tanye tu..ntah2 dia tgh demam ke..

>bertambah la rasa bersalah kau ;P esok belikan ceklat utk dia..syian dia..

TuYa : said...

kak ai : aku memang garanggggggggggggggg..tapi bukan kijam,zalim....jangan le kata aku zalim..uwaaa!!!

aku dah pastikan dak tu x demam awal2 lg kak,tapi jenis ngelamun tah kemana2..aku geram sbb dia x reti nak faham arahan satu ape pun..tu umo dah sama ngan along kak ai..lombap bena eiii..

memang bertambah2 rasa bersalah aku bile baca komen kak ai..esok pepagi nak tggu kat kantin,nak usha sape hanto dia..nak tnya ade ke lebam ke ape ke..naya tol...

Ena said...

uiks... ni ngajar darjah berapa ni?
jangan pukul kuat sgt, zaman skang jentik sket pun dan kena aniaya cikgu tu so ati2 ye dik

eiza in the house.. said...

iskh dasyatnya mak tiri aku nie..
nasib dia tak bntai aku..cuma dia sumpah seranah jerkk...uhukk!!

~ eila'z ~ said...

uihhh....sian nyerr budak tu....sampai patah pembaris..

tp memang cam tu la klu menajar...

eila ni yg bukan cekgu pon semalam ajar anak baca bahasa inggeris.... susah sangat nak sebut perkataan 'and' .... memang geram....yang susah2 tu dier bleh sebut...tp bila part 'and' terus kaku...

TuYa : said...

kak ena : tadi dah jupe mak budak nih..mak dia kata memang jenis mcm tu,lambat yang teramat sangat..setakat pembaris tu dia leh senyum je..agknye x de rasa ape dah..fuhhhh!!!lega la tuya..

tuya tnya ade ke dia ngadu.mak dia kata ngadu la kalau nak kena bantai lagik..
ade gak la budak lambat pesen tu lg..

eiza : kat sekolah x leh sumpah seranah bebukan..etika kerja kena jaga..aku marah2 ko ade sebab..lu pk la sendiri eh!!

eila : budak darjah 5..tuya suh baca soklan sains...terkial2..x tahu satu benda..mcm ne nak jawab klu mcm tu..tahun depan nak UPSR..tu yg angin satu badan..nasib bek mak dia ni jenis open...nak anak pandai..