The Best Followers

16 April 2009

apa nak di kata..

PorTo vs MU
0-1


walaupun 1-0,dah nama perlawanan bola sepak..tetap Menang..
menang nasib ke menang bomoh ke...
tetapppp MENANG..heheheheh..
tak sia2 la aku berjaga malam tadi..

6 comments:

eiza in the house.. said...

yolah..nasib baik menang..ko tido kul bape pagi td..aku dah zzzz dulu dah..hehe

~ eila'z ~ said...

dasyat la tuya ni... ni betul2 kaki bola ni...eila slalu jugak teman usband tengok bola.... tapi teman tido kat sebelah time dier tengok bola...hehe

M@L@ said...

kaki bola betul ler.. kol brp tido?? rasanyer masa tu akak nyenyak tido di-ulek mimpi2 indah...

shi3la said...

erkkk ko pon bola jugakk...

YanDarwisy said...

Alamak... samalah pulek dgn Hubby kiter. Berani jer aku kutuk2 MU. Tak pasal2 dia letup aku.

T.u.Y.a said...

eiza : janji menang..berbaloiiiiiiii gitu!!!aku x tdo dah pastu sampai subuh..heheheh

eila : tah la ek..minat dah kot,sbb dr kecik2 dulu selalu temankan abah g tgk game..pengaruh sampai skang..nasib bek Eri pun satu kapal..

kak Mala : suka tengok bola..x reti main bola..malam td tido kol 12..kol 2.30 bangun semula nak tgk bola..sampai subuh x tido2..

shi3la :heheheheheh...tadi kat sekolah berbola2 mata gue..

kak Yan : pagi tadi siap rebut2 remote ngan Eri,dia Arsenal,kebetulan ade game sama waktu lak..cuma lain channel je..hehehhe