The Best Followers

14 April 2009

apeke hal nye ni?

cobaaaaaaaaa korang tengok kat pic tu...apekejadah la dia masuk kat celah bedah tu??aku dok pk ni,sape yang ngimpit sape ni ehh?calar ke x agknye keta tu..side mirror dia patah x ekkk???confiuse2...tingat lak keta Mr.Bean..mana2 pun dia leh selit..

17 comments:

mama | sarah | syimir said...

ayoooo...ni gambar sebenar ke?

ai said...

Ya ampon!!!!! tapi aku rasa ni kes sakit ati ni kot!..isk

ieNn ZaZa said...

huhu..dasyat..tu namanye xsyg kete

Tinie said...

ish terkojut aku..sejibik mcm keta aku..hikhik..kesian wira tu..or wira tu yg mnyendeng???

shi3la said...

mak aiiii..kalau kener kat keta haku mau meroyan haku dibuatnyer..

T.u.Y.a said...

mama : itu la sebuah realiti..hehehe..bukan super impose tau..

kak ai : aku rasa pon mcam tu la kak..boleh lak dia kena mcm tu tetengah..

ienn zaza : bukan x sayang keta..kes naya!!hehehh

kak Tinie : nasib bek bukan keta akak..wira tu x nyendeng pun kak..elok je letaknye..siap ade pengapit lagik..

T.u.Y.a said...

shi3la : bukan meroyan dah..tah2 gile x abis..pastu terjadila aksi2 membalas dendam kesumat..hahahha

A a D i I ? said...

hurhh? keta ko ke tu Tuya? dasat ah kalo ko bole paking gtu. hehe.. =)

T.u.Y.a said...

senget : aku paling ngeri sakali time masuk parking ler..x de maknanya aku nak jadi pro parking macam tu..gagalllll!!!!

A a D i I ? said...

laaa...ko ngeri masuk paking? ciannyer.. aku baru nak saspek eh slh respek ko bole paking gtu. hehe..

T.u.Y.a said...

gile ko nak parking mcm tu?celah mana lak aku nak kuor?dah kena kepit mcm tu skali..

aku mmg bab parking celah2 ni mmg failed..berpeluh2 tapak tngan menggayakan stereng..hancus!!!tapi parking kat tmpat senang2 tu leh la..heheh

eiza in the house.. said...

adey..pekehal nie..sapa yg jd bedah nie..eh bukan bedebah nie..

T.u.Y.a said...

eiza : si bedebah ni semestinya seorg manusia yang berhati busuk..

Fly said...

mana satulah keta yang kejam agaknye..ish2 ishh

T.u.Y.a said...

Fly : Tuya pun x tau dah nih..confiuse kan..

Ena said...

ena tak pk sape himpit sape cuma terfikir2..camne org kat dalam tu nak kuar ek... takkan tolak keta je kot nak masuk park..hmmmmmmmm

Deqna said...

isy isy isy.. biar benar?