The Best Followers

20 April 2009

kalah lagik


apekehal nye la..
adeiiiiiiiiiiii...
leh lak penalti kena 4-2 ngan Everton..
Berbatov ngan Ferdinand leh main gasing lak depan pintu goal..
aku rasa sebab goal keeper Everton kan bekas MU,dia leh baca dah dah gaya player MU..
miss dah satu piala,x leh gak nak dapat Quintiple tahun nih..MU oh MU..
waarrrghhh..sungguh poyos aku rasa skang..
masak la kena kutuk..redha2..

17 comments:

Atan said...

alahai akak ipar...macam mana la esok nak keje ni...macam hampeh betul la main MU...

T.u.Y.a said...

atan : heheheheh..terima je la..tu la,len kali jangan bergalak2,confident je kan..aduiiii..

YanDarwisy said...

Tuya...kita x bleh nak tanyer hubby pasal game smlm. Dia sgt sensitip o.k. Nasib aku dah tido. Keciwa katanya!...Apapun dia tetap MU!

el said...

perghhhk kaki bola rupanya ...MU laktu ...amb
ehehehe

maceh tuya sggh block kite..kite add awak ye...alamakkk spageti akuuuuuu

A a D i I ? said...

yess kalah.

hahaha!

ambik MC weh. kekonon mogok.

lalala~

eiza in the house.. said...

pttla masa aku kat kedai makan tu tak gol2 ..rupa nak kalah..kesiannya ko..tk jadilah nak bermusuh tradisi dgn seserog tu..hehe

Dee said...

kehkehkeh..x tgk pon..

D.O.U.B.L.E...S said...

biasala adat permaianan...nak sedapkan hati..heheheheheh..tensionnnnnnnnn.

hanis said...

salam ziarah...
wah.. suka football ekk

Ivy Metaga said...

rupa2 nya cikgu tuya suke tgk bola yer hihi, tak boring lah husband tgk sorang2, baby ada join sekali tak tgk hahaha...

dkama said...

dkama pun tengok MU kalah malam tadi ... kecewa tol... dkama siap pakai jersi MU plak tu... tetiba kalah penalti... masa leading 1 gol dkama dah sorak abis... lepas tu bolos lak 2 gol... malu lak kene sorak ngan orang ramai kat kedai mamak malam tadi....

T.u.Y.a said...

kak Yan : yerp..memang2 sensitip..jangan ditegur la..biar dia buka cite sendiri..hehehhehe

el : kaki bola..tapi x reti pun main bola..main futsal pun belasah je asal tendang..kui kui..tq sbb singah eh..

senget : aku tempuh gak ari ni biarpun kat sekolah tadik ade la cikgu2 lelaki yang nak kena tumit kasut aku..heheheheh..

eiza : musuh tradisi memang tetappppppp..wlopun MU musuh tradisi ngan Arsenal,tapi aku ngan eri x musuh tradisi tau..hehhehe

kak Dee : x pe..x tengok,biar tuya yg bg info2 eh..

T.u.Y.a said...

kak ct : elehhhh..perli nampak..

hanis : salam jugak..tq ziarah Tuya..

ivy : tu la pasal..nasib bek hubbie pun memang gila bola..sekapal la..

dkama : Tuya kat umah ni kena sorak ngan hubbie..ampeh tol..kita punya la excited harap2 leh la fight,x leh gak..

WeBViDeOKLiP said...

yeahhh
everton mng!!

T.u.Y.a said...

tokei video klip : x ske nye la weiiiiiiiiiiiiiiii..yang sudah tu sudah le..

A a D i I ? said...

wohooo...tabah sungguh kao. hehe..
errr..aku ingt nk mc la besok. mcm dah nk patah dh pinggang aku nih.

T.u.Y.a said...

senget : tabah la..nak wat cane..tetiap bulan nanggungye..dah lali..wat2 macam x de dah le..hehehh