The Best Followers

07 May 2009

ade gak yang ingat kat aku..

awal2 dah dapat adiah mothers day..
student aku darjah 2,nama dia Kishan Raj..
beria dia cari aku kehulu ke hilir tadi..
masa tu loceng dah bunyik,masa balik..
aku dok melepak kat kelas pra ni,sbb kat kelas tu sejuk je..angin banyak..
datang2 je budak ni terus hulur kat aku hadiah dia..
dia bg pasu yang atasnye ade Mickey Mouse siap berspring..leh goyang2..
pastu bg 2 kuntum bunga span..dia kata td masa PS dia wat..ade 5 kuntum,2 utk teacher,3 untuk mummy,dia kata..
ape2 pun tenkiu la kat Kishan ni sbb sudi bagi teacher hadiah mothers day tu..
ade tokoh jadik Mama gedik nih..hehehee..

15 comments:

Atan said...

he he ramai juga yang minat kat cik gu akakipar ni....happy mothers day akakipar

lieya shayunk said...

best nye dpt adiah...
comel lak tu pasu mickey siap leh gedik2 lg mickey tu...hehe...

nnti hari guru dpt lg hadiah...
best nye jd cikgu...hehe...
cita2 x kesampaian....huuu...

T.u.Y.a said...

atan : tq adik ipar..bukan ramai peminat la..ramai anak..padahal Tuya la cikgu paling x feveret kat sek tu..x feveret pada cikgu2nye la..

lieya : tu la,x jangka2 nak dapat hadiah..

bukan hadiah yang diharapkan..cukup la sekadar tanda ingatan dr anak2..lieya leh lagi la jadik cikgu..

eiza in the house.. said...

wah2..
dpt hadiah...
kene kongsi tu..hehe

ai said...

hihihi..ada gak murid yg anggap kau mak kan? mak ni garang oooo ..tp apa2 pon musti terharu! huhuhu :)

~ Lady ell ~ said...

baik nye si kishan tu...biasa murid2 bg cikgu adiah bila hari guru jer..ke,nk bodek cikgu tu..hehehe

Lina said...

salam kak tuya
selamat hari ibu ye...:D
semoga berbhgia ngan anak yg tercinta serta suami akak...

ieNn ZaZa said...

hehehe..dh ade anak ker?
nk ucap selamat ari guru bole? wlpn ari gurunye mggu dpn..hehehe

D.O.U.B.L.E...S said...

ko cantik tu yang banyak peminat tu bukan kata anak murid je..bapak murid pun hehehehhecab=ntikk la umah baru ko nie...hijau gitu..sejuk je mata memandang...

sayanghasni @ yus said...

anak murid ko tu bakal suami dan bapa mithali tu...
guru juga perlu dihormati seperti ibubapa sendiri, ye tak??

Ivy Metaga said...

wahhh..best nya, amat bermakna tuh...

T.u.Y.a said...

eiza : nak kongsi macam ne za..nanti ko jadik ibu2,kita kongsi eh..hehhe

kak ai : tu la..mak ni garang tau..suka jerit2..x caya tnya anak Tuya..sampai busan dia..hehhe

kak ell : nak bodek kot..mgggu depan hari guru lak..weeeheee!!!

Lina : salam..tenkiu 4 wish eh..

einn zaza : besau gajah dah anak Tuya..tenkiu ye..

kak ct : tu la..nnti TUya wat n3 pasal bapakkkk budak..heheh

kak Yus : tu la..dak ni sentiasa ingat mak dia..ingat mak ingat le teacher..hehhehe

ivy : nak dapat adiah dr anak sendiri jauh..jadi la dapat dr anak org pun..hehhe

A a D i I ? said...

wahwah.. aku syak ko dah mandrem itu budak la.. kakaka~

T.u.Y.a said...

senget : aku x mandrem la..aku bantai dia ngan rotan tetiap hari tau..

dkama said...

aik bile lak cekgu beranakkan Kishan Raj tu... tak cakap pun hehehe... senang ati bila anak murid ingat kan???