The Best Followers

26 May 2009

Teacher..don't go..


tersentuh aku..sbb ape????sbb ade gak rupanya anak murid yang sayang aku..alkisahnye..td aku dok tanda kertas exam Math bebudak 2R ni..selak2 jupe satu lipatan kertas kat kertas soklan peksa tu..tu isi nya..baca la sendiri..


citenya macam ni..mggu lepas aku kan meroyan soal sifir kat dak2 ni..pastu deorg x leh nak jawab,aku berangin puting beliung bagai..x sengaja aku sound mcm ni.."teacher fed up la..after this holidays..i'm not around u again"..
ye la kan..dah le kena sound ngan cikgu2 harapan tu,pastu student2 aku lak memain dah nak exam...tensen je rasa..aku cakap la aku nak posting sek lain..lain je muka bebudak..
ari ni dapat lak surat dr budak ni...tersentuh gak la...budak ni pompuan,nama dia Sukma Mahanani..
sebenarnya dr mggu lepas aku dok pk,leh ke aku tahan ngan kerenah2 cikgu kat sek aku nih..x sabo aku nak cuti sbb malas nak hadap muka2 deorg..


15 comments:

ai said...

alolooooooo...sweetnye wei..

T.u.Y.a said...

kak ai : budak tu mmg cerdik kak..esok nak jupe dia nak tnya nape dia bg surat tu..

aZuRa AhMaD said...

comeynya...ayat-ayat budak sukma tu..tersentuh ati...huhu

T.u.Y.a said...

kak zura : bebudak akan meluahkan apa yg dia rasa..betul x kak?

dkama said...

hahaha dkama yang upah budak tu sebenarnya.... saja nak amik ati cekgu...

T.u.Y.a said...

dkama : hua hua hua..bape sen upah??citttt!!!
x kisah le upah ke x ke..Tuya tetappp nak blah dr sek tu..hehehhe..
ayat x tahan..majuk kunun..x de org kisah pun..

maza said...

sabor weii, sabor..

anak bangsa tu.. bunga bangsa kita di hari muka...

hehehheeh

Pasal guru2 lain tu cuba ketepikan dulu weii..

sasal dulu berpendapatan, sesal kemudian tiada gunanya weiii

T.u.Y.a said...

maza : sabo la ni bro...tapinye geram tahap menyampah kelas dewa dewi dah nih..
kalau pk kan bebudak tu mmg la sayang..pk kan cikgu2 tu..melayang Tuya..
tgk la mcm ne ari ni nak jupe GB..nak minta pendapat..

dkama said...

betul cakap brader maza... sesal kemudian inkamtek cekgu... hahaha

ieNn ZaZa said...

see..anak murid mu syg bangat sama kamu..

alah tuya...cikgu2 hrpn tu bo layan aje..diorg xleh tgk org senang..sebenar2nye diorg jeles sbb xde murid yg suka diorg..hihi..pandai2 aje aku ni

ieNn ZaZa said...

dh lame ker ngajar kt skolah skrg ni?

eiza in the house.. said...

tuya, aku pun sokong ienn ckp tu..sebenonya dia org jelous melos kat ko tu..sabar beb..:)

~ eila'z ~ said...

salam sis...
sadis tu baca ayat tu.... bleh menetes air mata...hehe

miSz.haNie said...

tetibe aku ase nk nyanyi lagu "pergi-aizat" lak..
hahahahahaa!!
larii...larii..

T.u.Y.a said...

dkama : inkamtek tetap jalan dkama..bukan nak berenti..nak posting jer..heheheh


ienn Zaza : tah le x reti jugak aku ngan deorg2 nih..
baru je aku ngajar kat sini..tahun ni..sebelum ni aku kat Tmn U Seri Kemabangan tu..dolu kan dok Equine Park..


iza : sabo la ni..nasib ko la za dapat member macam aku..hari2 dok melayan mesej geram aku..geram kat org lain..ko lak yg kena..hehehe..


eila'z : salam kembali sis..
menitis x la sangat..tersentuh je..sayang sebenarnye ngan kanak2 rebina sume tu..



hanie : x pe..nyanyi la..suka aku ade lagu tema nak blah nih...huhuhuhu