The Best Followers

23 June 2009

7eleven

4 orang bakal ayah sedang menunggu di bilik menunggu di Hospital sementara isteri masing-masing sedang berjuang untuk melahirkan anak.

Kemudian keluar nurse dan memberitahu kepada ayah pertama, "Tahniah, kamu sekarang telah menjadi ayah kepada kembar dua!" "Mungkin satu kebetulan" kata ayah pertama. " Saya bekerja di Twin Star Enterprised"


Kemudian keluar pula nurse lain dan memberitahu kepada ayah kedua, "Tahniah! awak mendapat anak kembar tiga!" "Wooow!, mungkin satu kebetulan" jawab ayah kedua."Saya kerja di 3M Corporation"

Keluar pulak nurse lain dan memberitahu ayah ke ketiga,"Congratulation! isteri you dapat kembar empat,"
"Alhamdulillah! Mungkin juga satu kebetulan". Saya kerja di Four Season Hotel!"

Pada masa ini ayah yang ke empat kelihatan amat tidak menentu dan gelisah.

Kesemua ayah-ayah yang menunggu pun bertanya, "kenapa risau sangat??"

Jawab ayah keempat,"Saya bekerja di Seven-eleven"...erk!!!



***terima anugerah Tuhan dengan tangan yang terbuka n redha..seven eleven..aiyarkkk...berderat2..hahahahaha..




6 comments:

sayanghasni @ yus said...

lawak 7E ni banyak kali baca pun tetap boleh gelak..
bayangkan kalau bini dia bersalin 18 orang nak kembar..
mau biul kepala bapaknyer

D.O.U.B.L.E...S said...

hehehehhe ko nie ...ade je la kan...

dkama said...

uiss beshhh tuh

eiza in the house.. said...

adeyy..berguling dah aku gelak nie..abis klu laki keje kat hamid corner 25jam..baper lak anak dia..hehe

~ eila'z ~ said...

hahaha... lawak2

Maswani said...

lawak btul..hehe..