The Best Followers

21 June 2009

Selamat Hari Bapa

Selamat hari bapa aku tujukan untuk abah aku,abah Eri n Eri sendiri..

utk abah aku,Mahadi bin Selamat : "Ayang doakan semoga abah panjang umur,murah rezeki,sihat2 selalu hendaknya..walaupun kita selalu x sependapat dalam ape gak hal,selalu ade je x kena,tapi Ayang tau abah sayang Ayang..Ayang sayang abah sangat2 nye..muah muah..(arwah nenek kata pangai baran Ayang sebijik secetak pangai abah,tu sbb kita panas).."

untuk abah Eri a.k.a my mertua,Mustafa bin Abdullah : "Mas harap2 abah sihat selalu,ceria,murah rezeki..tenkiu sebab jagakan anak bujang kitorg tu..tenkiu gak sbb caya kat Mas utk jaga Eri n Amad..Mas sayang abah walaupun abah selalu kutuk M.U..heheheh"


untuk my lovely enemy,Hairinizam bin Mustafa : "Semoga jadi ayah yang best,yang cool,wlaupun blur..semoga kita dapat anak ramai pas ni..huhuhuhuhu..sayang selalu.."


untuk semua ayah,abah,papa,daddy,atau ape je la istilah yang anak2 korg panggil..aku nak ucapkan Happy Father's Day..semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milik kita semua..happy weekend..

7 comments:

dkama said...

teringin nak jadi ayah...

T.u.Y.a said...

dkama : insyaallah..akan jadi gak satu hari nnti..kerja keras sket..heheh

Precious said...

Ayah2 di serata dunia - Hepi Pader's day ek!

anaklaut said...

salam...

terima kasih buat cikgu tuya,

memang tak patut cikgu dimarah dengan cra mcm tu,..tak patut betul..
dia org ingat buku anak mereka tu buku resepi ker?

p/s: selamat hari bapa buat en. mahadi b.selamt...ayah cikgu.

aZuRa AhMaD said...

selamat hari bapa buat lelaki yang bergelar ayah

dkama said...

Selamat hari bapa buat Nabi Adam AS... Tanpanya aku tiada...

eiza in the house.. said...

Selamat hari bapa utk ayah ku..
jua sesapa yg bergelar ayah di luar sna..bilalah aku nak dpt ayah mertua ngan ayah anak aku nie..hu3..lari tajuk lak..