The Best Followers

01 July 2009

Tenet ku sayang


ape ke bedahnye la tenet kat umah aku ni..
asal siang je mesti x leh nak log in webpage..
kadang2 kat router tu sume lampaunye ijau,tapi still x leh connect..
bikin gua panas hati..
siang tadi dr pagi sampai petang x de tenet.
merah je lampu kat tulisan internet kat router aku tu..
nak maghrib baru la ade..
tepon Telekom,deorg kata ade ganguan sket sbb kerja upgrade cakera optik kat taman aku nih..
dr mggu lepas dah asik alasan sama je..mangkok tol aku dok umah x de tenet..
kkdg siang kalau ade wireless tah sape2 yang x de security tu..aku ceduk je la..tu pun kalau ade,kalau x de..sangap le jawab nye..
pada kawan2 yang blog nye dah lama Tuya x jenguk n lepak,harap maaf la ye..
segala kesulitan amat lah tidak disengajakan..

8 comments:

eiza in the house.. said...

tulah..nak bercengkerama ngan ko kat YM pun tak leh..huhu

- cepat2 la tenet ko ok..leh cepat nak bergosip bagai..hehe

ai said...

sakitnye jiwe rage!!!!!

ikiqzana said...

sama gak la gan line maxis.. kdg2 nk je baling broadband maxis ni...

fazilzura said...

lor .. gune maxis yek..
emmm mmg akan ado gangguan tu ..

T.u.Y.a said...

eiza : tau dah ko mg suka gossip ngan aku kan..abis kedit henpon aku melayan sms ko..heheheh..x dapat YM,sms pun ok gak kan..


kak ai : mmg mcm cipan bile x leh guna tenet..


kak zana : jangan baling..x leh guna terus nnti nyesal je kan..hehehe


fazilzura : Tuya guna streamyx je..tu pun menyakitkan hati..nasib bek hari ni ok lak..

lina said...

pttlh ym2 akak mas x dpt2...tenet sakit rupanya..
sama lah kte ni......
tp sabar jek lebh2 ni.....

T.u.Y.a said...

lina : mmg sakit tenat dah sejak 2 menjak ni..nak wat cane..sabo je la..

caluk@cencaluk said...

tulah nasib org m'sia. bayar bulan2 servis cam biskut, kalau guna 3g lagi lah hampeh hhmm