The Best Followers

13 August 2009

aPe PunYa JanTan Le..




tadi lepas maghrib,aku tgk eri sibuk wat claim..
dia kata account department dia dah bising2..claim eri lom hantar..
nak submit sekali senang nak bg boss sign..
tetngah dia khusyuk dok semak OT,stndby dia..tetiba dia bising maki2..
aku pun heran la..tetiba je eri jadi jahat mulut..sbb dia bukan mcm tu..
aku pun kuor la bilik,sbb masa tu aku baru abis sembahyang..
aku tnya.."nape b?" dia jawab.."nah..baca la..geli lak b..naik bulu roma..b***h nye budak.."..
aku mmg terkejut la kan sbb eri ni sangat2 jarang nak dengar dia kuorkan perkataan yang x sepatutnya tu..
aku amik kertas yang dia bg..nak muntah lak aku baca..
korang nak baca??tu..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

nampak tulisan nye?kalau x nampak korang leh klik kat pic kertas tu..aku nak nyalin semula pun x sanggup..loya aku..

ape punya bangang la jantan ni kan..aku tnya eri bila dapat ni..eri kata "x tau,x pasan..ni dok tgk2 buku resit baru jumpa..tp rasanya arini kot"..sbb td dia ade attnt internet problem kat KBU (Kolej bandar Utama )..hostel student situ x leh internet..pastu eri pun sibuk la amik appment book,tgk sape nama customer kat KBU td..wakakakakakaka...mmg betul nama mamat tu Azman..
aku tnya,"awwww ke budak gila ni?" eri kata "x de la..nampak elok je mcm lelaki lain..gay kot!!!na'uzubillah"..
aku gelak x ingat2..ilang rasanye demam ni..bukan main marah lagi eri ngan dak tu..aku suh dia tepon dak tu,sbb dalam appment book tu ade no teponnye,meh aku nak maki sebakul..eri kata x yah layan.layan org gila,awak pun jadi gila nnti..amik!!aku lak kena sekali...

adehai..nape la budak gile leh lak minat kat eri..ingat eri gay ke hapa..bangangnye bertingkat2..mangkok jamban nye budak..


- dunia dah tua -




12 comments:

ber_uwang said...

kan dah kata abang nasir market tinggi lagi... tu baru jantan lum betina lagi goda.... jaga jaga akakipar...



dunia akhir zaman macam ni la.

T.u.Y.a said...

beruwang : awak x tengok muka bengang dia td kena gelakkan..adeshhh!!!
mcm nak baik demam tau..dia siap sound.."gelak le gelak..mlm nnti sakit badan la sejuk gigil la..jgn nak bgtau b ekkk"..

aduii..mcm ne la mamat gile tu boleh rabun..eri itu aku yang punyaaa!!!

Maswani said...

huhu..nape la ade species cmtu..
dunia akhir zaman dh..

T.u.Y.a said...

kak wani : tu la..x agak2 nye berani bebudak zaman skang ni kan..
asal buleh je..memalukan..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

1st of all....lawak sungguh gambar mamat kat atas itu...Gerun tgk bebanyak kali!!!
2nd of all ( ni point sebenar ) MAN tu kalu aku jumpe,mmg aku sule die habis habisan!!!
ni sesi luahan perasaan skit.....dek kerane nile setitik,habis satu kampung rosak!!!
.....manusia mcm MAN tu,mmg gile & pendek akal!(mengigil mase type ni)
AJ ni kategori lembut aka Awwwwww!!!tapi masih ingat Allah dalam setiap bende yg nak buat esp bende2 jahat2 ni..tipu kalu kate AJ baik sgt,tp realiti,mmg AJ ade jahat gak...tp pucuk pangkal,NAWAITU sendiri....betul tak uolzzzzz???
selalunye,esp owg yg tak kenal dgn AJ,akan salah anggap & salah erti dgn AJ...padahal,yg owg2 tu,sejadah pun tak kenal!YG rapat & family AJ je tau sape AJ sebenarnye & ape yg AJ buat...walaupun luaran,mmg "HANCUSSS"......(sedih lak,kenang kesah2 dulu )
Owg macam MAN tu la,yg membuatkan owq sekeliling akan terus terusan pandang serong kat insan2 "tertentu"...Statement sangat!!!
kesimpulan nyer,Kak Tuya,ko minta kat Abg Eri nu hp MAN tu...meh aku keje kan die sampai lumat2!!!

Muahhhhhhhhh (tak tinggal)

T.u.Y.a said...

aJ : gelak x hingat aku baca komen ceramah bebas ko tu dik noonnnn!!

betul ko cakap tau..sebab maknusia mcm mamat ni la merosakkan segala umat2..

ko lain la J..ko lembut bukan jenis agaq2 lengkong tu..ko tu educated nye nyahhhh!!!!!!x nyusahkan org lain mcm si mangkok ayon tu..

ape2 pun salute la kat aJ..suka aku tau ade yg nyokong aku nak melunyaikan budak Man bangang tu..nnti aku amik curik2 no si bangang tu..abg eri x leh tau..heheh..nnti kantoi pojek..hahahha..


Muahzzz bebanyak kat ko..

maiyah said...

salam.. macam2 tuya.. yg bukan lembut tapi suka kat lelaki dan pompuan pun dia nak belasah.. pong ada gak. kiri kanan bleh gi.. camne.. semakin menjadi2, dah tak leh wat apa2 pon

eiza in the house.. said...

uiit..ape kejadah tu..
cmner encik eri leh ada peminat sekaum ini...mmg geli ler..baca nota budak tu..ceh..meloyakan tekak..ape lagi tuya..projek haruss jalan..aku sokong jerk dr jauh..hehe

mamai said...

tuya bro nak gelak nie bolehkan...hahaha tak sangka Eri ada peminat lepas nie TuYa kena berhati-hati dengan setiap lelaki yang eri jumpa.

dunia dah nak terlingkup nie...kalau dapat sula ajer lagi bagus

ieNn ZaZa said...

dh akhir zaman tuya..org skrg perangai semua pelik2..

T.u.Y.a said...

kak maiyah : salam kak..Tuya pun pelik la kan..dah x kira jantina dah..dia nak borong je semua..



eiza : kalau dapat no nye mau aku basuh,clorox,sental bg lunyai..ko nak joint ke?



bro mamai : bukan bro je yg gelak..Tuya ni ha kalau ngingat benda ni..ape nak jadi la kan..




zaza : mmanusia pelik yang mangkok..

CuTeMiUt78 said...

oooppssss... pe kes budak tu.. ish..ish..dunia..dunia..