The Best Followers

09 August 2009

Jom MenanG iPhone



belek2 blog kak Dee nampak lak dia ade joint satu contest ni..
contest anjuran exabytes..korang mesti berminat bile tgk hadiahnye..



iPhone tu..gerek jugak hadiah dia..nak beli sendiri makan tahun la nak ngumpul duit..(bg aku yang kurang duit ni la )..

kalau korang nak try2 cuba nasib nak menang..jom isi borang kat sini ..mana tau ade rezeki kan..kalau x dapat pun x pe..x kuor modal mana pun..heheh..

bile isi borang tu korang letak la email aku sebagai referer email..
pastu ikut la arahan yang akan diberi..simple je..
so..jom le sama2 kita menang iPhone yang canggih tu..

-sharing is caring-


11 comments:

anaklaut said...

salam...teacher Tuya.

tq singgah memberi komen di anaklaut..:))

T.u.Y.a said...

salam sir AL,
tenkiu jugak singgah sini..

mamai said...

aku minat PDA tapi aku kurang minat Iphone kalau HTC tu aku mmg geram nak beli

T.u.Y.a said...

bro mamai..
Tuya ni cuba2 je sbb Eri tu dok minat sangat ngan iPhone nih..
mana la tau ade rezeki,dapat le kat eri..hehehhe

maiyah said...

salam.. wah best gak

aZuRa AhMaD said...

bestnya...ermm...kalau dpt iPhone tu..

suhaila-ab said...

aku kalau dah canggih2 sangat aku lak jadi blurrr canner nak pakai..

Dee said...

moga2 tuya menang..amin..kalo tuya menang..akak pun menang..hehehe..

aleh said...

Salam TUYA...terima kasih selalu jenguk blog kawan...kat sini pun banyak yg menarik...teruskan.

caluk@cencaluk said...

boleh menang ke he he

T.u.Y.a said...

kak maiyah : salam kak..best2..sape nak bg free kan kak?



kak zura : kalau le dapat iPhone ni..mmg Tuya x reti nak guna..keh keh..



kak su : sama dengan la kita..buta kayu la kalau jenis canggih2 nih..



kak Dee : aminnnn!!!makbul le doanye tu..



sir aleh : salam sir..tenkiu gak sbb sudi2 jenguk kita kat sini..



caluk : tah..yang masuknye tah bape ribu org..nasib je la ni..