The Best Followers

21 September 2009

Kad unTuK SeMua..



ini adalah sticky mode..sila scrol ke bawah utk next n3..tq..


Tuya sangat2 la berbesar hati kalau akak2..abang2..adik2..kawan2 blog Tuya yang tersayang sudi terima kad raya yang x seberapa ni..
ikhlas Tuya bagi kad ni sebagai tanda ingatan n persahabatan sempena Hari Raya yang akan menjelma beberapa hari je lagi..
sudi2 la semua menerimanya..
Sempena Aidilfitri akan datang ni,Tuya menyusun sepuluh jari memohon maaf seandainya sepanjang perkenalan kita semua ni Tuya ade buat salah sama ada di sengajakan ataupun tidak..
Dengan rendah diri dan penuh keinsafan Tuya mengharapkan kemaafan dr semua..
Selamat Hari Raya Aidilfitri..



17 comments:

maiyah said...

salam.. macih.. macih bg kad, selamat ari raye ye :D

ber_uwang said...

akak ipar ..terima kasih yek.. nak duit raya lak.... hua hua hua

maaf zahir dan batin andai nya terdapat salah dan silap masa kita selalu bergosip

Fiza Nordin said...

salam tuya,

samo gak la...minta maap le yek...wlu hanya bergurau senda tak seberapa di alam maya ni,manelah tahu secara tak sengaja terkecilkan hati tuya.akak pohon ampun dan maap yek...

jemput dtg blog akak amik kad yg tak seberapa dan akak bawa kad tuya ni balik yek...buat autopublish...akak 17hb baru keluar semua kad yg sempat terkumpul... :D tq

anaklaut said...

salam..cikgu tuya,

terima kasih..anaklaut nak ambik ni..

eiza in the house.. said...

salam tuya..

thanks sudi memberikan aku kad raya yg cute ini..sob2.. aku pun nak minat maaf lah klu aku byk dah menyusahkan ko sekeluarga..minta maaf dr hujung rambut smpai hujung kaki..sob2...

caluk@cencaluk said...

aku nak mintak kuih keria err maaf kat kau kalau ade tersalah komen ke, terkutuk ke, selamat hari raya yer

dkama said...

salam cekgu... kad raya pheeweeet... hehehehe PEACE... jap duit raya kama mana???

s@yangh@sni said...

kecik tapak tangan..
besar lagi hati aku...

thanks tuya..
salam aidilfitri..

Dee said...

terima kasih ye tuya..

selamat hari raya aidilfitri n maaf zahir batin..

ieNn ZaZa said...

selamat hari raya tuya..nnt raya aku nk dtg raya umh bole?nk duit raya sekali yer..hehehe

Anie said...

selamat hari raya maaf zahir..

coklat panas said...

kak,selamat ari raya kak..
maap zahir batin..
ada masa jemput dtg rumah..hehe

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini..
dtg nak kutip kad raya.. mekacih ya tuya..

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin ya

DaliaLiyana said...

yeahh,,nak raye da..
camat hari raye..
pulang dgn selamat..
kem salam org kg..
jgn lupa tapau kuih raye utk DL....hehehe..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

SELAMAT HARI RAYE IDULFITRI MAAF ZAHIR & BATIN KAK TUYA , KUARGE & SUME BLOGGERZZZZZ.....
MUAHHHHHH

baginda® said...

Kami warga ERA PASCA ingin mengucapkan Salam Lebaran kepada semua pembaca blog ini... DAN....

Walauapepun....

Ampun maaf daripada kami andai...

TERkasar bahasa
TERsilap pukul
TERambil barang
TER'pau' duit
semua TER2 yang lain

Ikhlas dari kami warga Era Pasca:
Naruto Sensei & baginda®

aZuRa AhMaD said...

tuya..selamat hari raya...byk dosa ker....ermm..ampun maaf zahir batin....