The Best Followers

30 September 2009

One MaLaySia..One WorLd..



salam sume..
tajuk n3 macam tajuk karangan nak masuk pertandingan esei hari merdeka..hehehehe..
hari ni aku penat sangatnye..kat sekolah banyak keja nak kena wat..
meeting x abis2 pasal xtvt utk bebudak darjah 6..bebudak tu dah lepas peksa UPSR ni,kena la ade xtvt supaya deorg x memonteng je kejanya..
mmg letih..

lepas maghrib td lak eri ajak aku g dinner hari raya compeni dia..
dinner raya tapi x de la mcm dinner raya pun..
x de ketupat,rendang,kuih muih bagainye..
eri pun x pakai baju melayu..sbb 90% staff compeni dia ni cina..
jom le layan pic2 yg sempat aku snap..nak snap lelebih malu..hehehehhehe..


tempat : One World Hotel,Bandar Utama
masa : 8.00 malam


wajib ade gambar tuan tanah kedaung..sorry pic blur sbb guna henpon buruk ku itu..


lepas kenyang jom le kita posing2 ye..


the food yang sempat di rembat oleh eri..banyak sebenarnya makanan yg deorg sediakan,tapi jangan tamak2,nanti pecah le perut..hehehehehe..
nama je jamuan hari raya,ketupat rendang haram x de...huhuhuhu..


ice cream!!i like it..
x paham betul apesal tah kalau eri amik pic mesti gegarrrr..ishhh!!


staff MyKris.Net..majoriti cina..bape ketul je melayu..deorg lak yg over menjamu tekak aku tengok..


eri lepas makan..makan..makan..n makan..pic kat ats tu sume lain2 makanan tau..mmg dia kosongkan perut nak g sini..dia kata bukan senang nak dapat makan free duit compeni..huhuhuhu..


dan..hasilnye...menyandar sambil cover2 line..nasib bek kitorg amik table belakang..x de la jadi tumpuan sangat..

balik umah je,bile perut dah kenyang,mata jadik ngantuk..tapi gigih gak nak mengupdate..ni dah layu semula..nak tdo dah..zzzzzzzzzzzzz


7 comments:

~Firsya~ said...

sampai menyador yek bile dh kekenyangan,hehehehehe,nmpk mcm sodap eh,teringin ler pulak nak mkn eskrem tue,wuaaaaa

mamai said...

macam bukan diner raya tapi annual diner ajer

el said...

a'ah cam annual dinner jerk...heheheh
ape pun makan ttp makan kan...hehehehe

eiza in the house.. said...

sodapnya..

Dee said...

xde ketupat rendang pun xpe..janji free..hehehe...

T.u.Y.a said...

syakila :
a'ah kan..menyandor kekenyangan..tu dia x tau Tuya snap pic tu..

eskrem tu sangat2 sedap..




bro mamai :
tu la..kat email dia tulis Hari Raya Dinner..dtg x de pun ketupat ke hapanya..x kisah le ape pun,janji makannn..hehheh





el :
makan no 1 kan..aku x kisah le annual dinner ke ape dinner ke..





eiza :
sodap..tapi x muat tank aku nak sumbat banyak2..





kak Dee :
mmg x de kak Dee..kuih raya langsung x de..x kena tema betul..

ikiqzana said...

betul tu.. best dpt makan free ni. bnyk makann nmpk sedap.