The Best Followers

28 September 2009

SoNoK DaPaT KaD RaYa..




balik sekolah td aku menyelongkar la peti surat yang dah bape kurun aku x jenguk2..
punya la banyak surat,bill2,katalog2 giant,tesco,econsave dan ntah ape2 lagi katalog promosi rayanye..
ade satu surat yang aku excited nak buka..
actually bukannya surat,tapi kad..
aku dapat kad raya dr kak ell..
satu2 nye kad raya yg di pos aku dapat..
sonok bukan main..ye la kan..tahun ni aku x dapat satu pun kad raya yg posmen hantar..
terima kasih kak ell..

ade gak yang ingat kat aku kan..suka tau!!!



8 comments:

mamai said...

wah bestnya dah lama trak dapat kad raya dari pakcik posmen. yang dapat bill ajer dari pakcik posmen

T.u.Y.a said...

bro mamai :
betul la tu..ni pun ade lagi bill2 yang tertunggak lom bayo..hehehehehhehe..sakan sangat beraya kan..amik ko Tuya!!!

ber_uwang said...

akak ipar tak anto kad raya kat kita erk.. nak majuk la...

T.u.Y.a said...

adik ipar :
amboi2..nak majuk lak ehh..
nak kena cobit nih..

♥ana_bp86♥ said...

nak duit raya leeee...ekekkekeke

T.u.Y.a said...

ana :
meh check ic..tengok bawah umo ke dah lebih umur..
hehehehhehhe..
boleh gitu?

Fly said...

huhu tahun ni x dapat kad raye original pun..

T.u.Y.a said...

sir Fly :
macam dah pupus kan pos mengepos kad raya ni?
dah canggih..sms email je la..