The Best Followers

06 October 2009

BiNaTanG Pun Tau SaYanG aNaK..





sambil2 nak tggu masa balik sekolah ni Tuya baca la paper online..
sangat2 terkejut dan termaki berbakul2 pada manusia yang mcm setan x guna ni..
macam haramjadah betul..ape la nak jadi ngan dunia ni..
jom le baca..

PULAU PINANG 5 Okt. - Seorang pengutip sampah tidak menyangka objek terapung seperti 'anak patung' di kawasan pantai berhampiran Jeti Sungai Pinang di sini hari ini, adalah mayat seorang bayi lelaki.

Kejadian berlaku kira-kira pukul 9.45 pagi ketika pekerja lelaki itu menjalankan rutin harian untuk membersihkan kawasan tersebut.

Difahamkan, semasa ditemui, mayat tidak berpakaian itu berusia dalam lingkungan beberapa hari berikutan tali pusatnya masih ada.

Hasil siasatan, polis percaya bayi malang itu dicampak ke laut sebelum dibawa arus sehingga ke hulu sungai tersebut.

Siasatan awal juga menunjukkan ibu kepada bayi itu merupakan seorang rakyat tempatan ekoran warna kulitnya yang cerah.

Pemangku Ketua Polis Daerah Timur Laut, Supritendan Gan Kong Meng ketika dihubungi mengesahkan penemuan bayi tersebut dan pihaknya kini giat menjalankan siasatan.

"Kita telah menghantar mayat bayi itu ke Bilik Mayat Hospital Pulau Pinang (HPP) untuk dibedah siasat dan polis juga masih cuba mengenal pasti bangsanya.

"Kes tersebut disiasat mengikut Seksyen 318 Kanun Keseksaan," ujarnya.

**sumber : Utusan Malaysia Online


senang2 je dia campak anak kat dalam sungai tu..
tergamak sungguh kan..x leh Tuya bayang kan la..
sedih betul..



10 comments:

el said...

ya allah
apalah salah bayi tu
spi tergamak dia buang kat sungai tu
masyallah...setan betul la org pompuan tu
geram aku...bodoh bangang...buat anak pndi...shila tol...

sori ayat2 terlampau...huh

mamai said...

kalau tak nak tak apa bagi kat bro, apa dosa bayi tersebut...

D.O.U.B.L.E...S said...

memang bodoh la manusia cam gitu..bangang betul..

intan izani said...

kejam kejam kejam
org lain ni tgh menunggu anak
diorg leh buang2 pulak
;(

Dee said...

kejam sungguh manusia skrg..sedih..

miEz haNeM said...

kenapa manusia makin kejam:(

T.u.Y.a said...

el :
haku yang nak anak ni x dapat2..senang2 je dia buang baby cukup sifat tu...campak dalam sungai lak tu..ape la perasaannya kan..




bro mamai :
sebelum bro amik,Tuya amik dulu..hehehehehe..lama sangat dah tggu..





kak cT :
mmg x de perasaan kan manusia tu..jom kita belasah dia ramai2..




intan :
memang kejam tahap maximum..gile!!!!





kak Dee :
binatang pun tau sayangkan anak..x nak tggal anak merata2..






haniem :
manusia akhir zaman.

r0ha!Za said...

tergamak dia buang anak..
xde sifat belas kshan lngsung..
makin mjadi2 lak kes buang anak ni yerk..

azuan said...

manusia..
manusia..

maiyah said...

mmg mangkuk hanyut tul, dlu kat umah sy pun ada berlaku buang kat sampah.. mmg kureng diajar tullah :(