The Best Followers

13 October 2009

@#$%^&*()



Malas
Tak de mood
Bosan
Gaban
Bengang

Sekian terima kasih


14 comments:

KUNTONG said...

TUya : ini tentu kes lpas raya ni, penat, pokai dan apa-apa lgi lah. Sabo aja tUyA.

ikiqzana said...

la.. nape tuya..?? sabar tau.

eiza in the house.. said...

uit...nape ngan ko nie..tetiba jerk..

Maswani said...

huhu..nape ni tuya? hangin satu badan nmpk..cool down ok..hehe..

neezareef said...

tade mood nape la tu...

mamai said...

drilex tuya bawa bertenang takut nanti ada pulak yang jadi mangsa tak diundang..

suhaila-ab said...

wey sabo wey...

ieNn ZaZa said...

awatnye tuya

maiyah said...

ekeke.. penangan lomang kot.. relaxxx.. :D

T.u.Y.a said...

PK :
sabo le ni..x de la pasal lepas raya pokai penat sangat..tapi pasal sipolan tu ha..ishhhh..
sabo..sabo..hehehehhe




kak Zana :
yer kak..kena bersabar banyak2..tenkiu ingatkan Tuya..




eiza :
geram dan ntah ape2 tah..gaban sume dah kuor ni za..tggu suria perkasa hitam je lom dtg..kui kui kui..





kak wani :
bukan hangin satu badan dah..satu taman..hahhahaha..rasakan angin lintang Tuya!!





neeza :
mood x dtg lagi..lari mana tah..hehhehehe..





bro mamai :
rilex..tarik napas..mmg nak ade la ni mangsa yg diundang..eceh!!Tuya cakap mcm Tuya kuat sangat ek..poyos!!




kak su :
nak sabo kena g mancing mcm akk..huhhuhuhu..




zaza :
ko la..x nak jemput aku g open house ko..hehehheh..ko ade wat open house ke?ngeh ngeh





kak maiyah :
penangan buloh lemang la tu..

CuTeMiUt78 said...

uisshh.. tetiba je hilang mood ni.. napa plak

ZARA 札拉 said...

Err...

mengapakah sis?

Alahai~

tenang2~

{lumut} said...

aduyai tuya...
jangan lah cmni.lumut ni pon bukan kuat mane nak jadi smseng men tumbuk2 neh..tumbuk cili boleh la..hehe..

tuya..smile always..
keep walking forward..
kalau ade maslh student buat..lempang je.eh3..tak2..haha..

jgn isaw..lumut pasti kesini selalu...take care ye...
semoga Allah pelihara kamu dan keluarga kamu..
insyaAllah bahagia smpai akhir hayat...=)

lina said...

PENAMBAHAN KAK....
PENING KEPALA.
BORING
PEMALAS
NAK TIDO JE KJENYA
NK MENCEKIK JE
HAHAHAHA
hentam saja