The Best Followers

18 October 2009

DaRe To Die??



rindunye!!!!..dah beberapa hari Tuya x wat n3 baru..
bukan bz..tapi idea nonnn adooo!!!!
asik ngepes book je..tanam menanam yang laghoo dan melalaikan..hehehhe..

nak share sket pada fashion addict nih..
ade berani ke korg nak pakai kasut extreme tu??
kalau rasa nak krem dah lumpuh cepat,cobaaa la pakai..
mampus kejang kaki agaknye..kui kui kui..
jum tengok..

ade gak design kasut lahabau mcm nih kan?


imagine je la sendiri kaki korg dalam itu kasut..


bengkak jari kaki tumit buku lali..


11 comments:

ber_uwang said...

tak dapat bayangkan akak ipar pakai kasut camni pastu abang nasir senyum je

selipar besi said...

haha..buruk gile kasur.eiiww..adeh.hye tuya..=p

suhaila-ab said...

design bongokss..

ikiqzana said...

dah mcm kasut org OKU dh plak tuya...

T.u.Y.a said...

adik ipar :
kalau Tuya pakai kasut tu,x bergerak la jawabnye..mcm ne la nak berjalan guna kasut tu..karut!!!




selipar besi :
yeay mut!!finally...




kak su :
mmg desingner nya bongok terlampau..kasut tu kalau baling hanjing,x sempat nak baling,baru angkat hanjing dah koma..hahahah!!!




kak zana :
org OKU kalau pakai makin le OKU+++ kak..naya je..elok2 leh jalan jadik x leh jalan..

mamai said...

nie nama dia tak ada penyakit cari penyakit

T.u.Y.a said...

bro mamai :
jaga2 la..penyakit berjangkit ni tau..huhuhuhu..

intan izani said...

rela berkaki ayam
kasut rupa macam botol je
haha

T.u.Y.a said...

intan :
hehehehehe..selipar jopun pun selesa pakai kan..menyeksakan kaki je..

CuTeMiUt78 said...

alamak blh ke nak jalan. klu pakai camtu

eiza in the house.. said...

weii..nie kasut ker haper..dah macam muncung tenuk jerk..huhu