The Best Followers

25 October 2009

BusaN Seyy..




weekend ni memburingkan jiwa raga hati usus perut aku betul..
x g mana2 sbb x de kawan..yer..aku x de kawan..
huhuhuhuhuhu..
eri lak keja..boringnye..tb asik ulang cite sama..
sampai dah leh hapal dah pas ni scene ape..pastu scene ape..huwaaaaaa!!!!



harap2 jap lagi x boring dah..sbb nak tgk game..Liverpool vs MU.
mintak2nye MU still leh fight ngan Liverpool..
x mo riak..we'll see soon..

dari ape yang aku baca kat espn online tadi, masing2 ade telahan sendiri..

Jamies Reeves

1-2

Paul Masefield

1-2

Shebby Singh

1-0

Steve McMahon

1-1

PJ Roberts

1-2

Your predictions?

adik ipar,agak2 ape agaknye komen anda??
i no komen..menakutkan bile ape yg kita teka n nak kan x tercapai nnti..
x pasal2 kena kutuk..heheheh
ape pun yang deorg score,Rooney tetap di hatiku..oh Rooney!!!


9 comments:

maiyah said...

wlau aku tak kenal rooney tapi tentu marii tuh :D

T.u.Y.a said...

kak Maiyah :
walaupun ramai yg kata Rooney dah patut pencen main bola,tapi Tuya tetapppp cinta mati kat dia..kui kui kui..

dkama said...

lamak cekgu... ponek den ngadap tb tapi akhirnya MU kecundang 2-0... nak buat camner men kat kat tempat lawan... PEACE...

T.u.Y.a said...

kama :
tu la tengah frust gilosssss!!!adeyai..nak nangis pun dah x leh..gelak je la mcm org gile..dah adat permainan..(ayat nak sejukkan ati sendiri)..

mamai said...

bro punya prediction juga yang betul extra time yang terlbih tidak banyak membantu MU melainkan menjerat diri

T.u.Y.a said...

bro mamai :
tu la kan..Tuya memang melecet tinge dah nih..adoi..

intan izani said...

suke betol tgk bola eh

kite tak pandai
tahu sokong brazil je
time world cup
:)

ai said...

Dasyat la kau! aku tak tau menau langsung psl bola ni...

eiza in the house.. said...

dah agak dah..ptt ada org tunjuk perasaan kat sek nu..huhu