The Best Followers

10 October 2009

PeNaT



aduyyai..letihnye Tuya ari ni..
sebenarnya x sihat sangat sbb kedatangan bendera jepon..
biasa la Tuya kalau time2 ni segala sakit ade..
sengugut la,kejang perut la,lenguh bagai la..macam2 ade..pakej..

ni baru balik kelas kat UM..sangat2 penat dan x larat..
tapi leh lagi nak ngadap blog..hehehehhehehe..
lpas maghrib ni nak g umah member wat open house lak kat Kelana Jaya..
memula ingat x nak g..pagi2 dah dia call ingatkan datang jugak2 jgn x datang umah dia..
gigihkan la jugak,penat2 pun..kalau jumpa deorg kat sana nnti confirm ilang penat..very da kepochi..hehhehe..

** ngeri lak aku tgk pic nenek penat atas tu..aku x de la sampai serabut selebet mcm tu ye..hehehhehe..


heppi weekend kawan2..


5 comments:

KUNTONG said...

ari ni,10.10.09 ada open house kat umah neeza, tak gi ke.sya gi tnghari tdi.

maiyah said...

penat kene rehat bebyk, nanti nak pakai lagi tenaga tu :D

~Firsya~ said...

minum air kosong byk2x taw...

dkama said...

hahaha umah dkama tak leh bukak lelama nanti wife terchenta kena ngorat orang... hahaha PEACE...

T.u.Y.a said...

PK :
Tuya x balik Jhr pun..kalau dekat mgkin nyinggah2 jugak..




kak maiyah :
minggu ni minggu penat Tuya la kak..bz je rasa..






Syakiela :
okie..tenkiu ingatkan ye..hehehhehe...






kama :
kamu ni mcm biskut..jap ade,jap x de..ye la,x yah open2 umahnye..hehehehhehe..takut bini kena ngorat yer..