The Best Followers

11 October 2009

RaYa BeLuM HaBis..


selagi x abis raya..selagi tu la ade open house kan..
member Tuya wat open house kat rumah dia di Kelana Jaya..
beria2 suh datang meramaikan jemputan..
meramaikan jemputan ke,nak berkepochi..hehehehehe..banyak cite terendam nih..sekali di perah..haaa ko...berbesen2 cite..huhuhuhu
lagipun masa ni la nak jumpa kawan2 lama yg dah terpisah tah kemana..

Tuya sampai rumah dia dalam kul 8pm..konvoi ngan Mila n KakCik..
bagus tol deorg ni..minggu lepas rumah KakCik wat open mengopen..
minggu ni rumah Nadiah lak..
kitorg mmg sekelas sejak tgkatan 1 lagi..agak rapat jugak la walaupun bukan segroup..
dah besor2 ni x de maknanya nak bergroup2 kan..
semua kawan2 x yah nak pilih bulu nye..hehhehehhe..

jom le layan pic2 yang ade..malas nak menaip panjang2..penat x ilang lagi nih..


sampai terus dapat makan..x cukup makan kat luar,kami pompuan2 ni dok ngadap kuih raya lak kat dalam..


melayan kerenah anak Nadiah ni..sepasang..mulut becok gak rupanya budak kecik nih..keja nak berlawan cakap je ngan anak KakCik..



geramnye Tuya ngan budak2 ni tau..Nadia siap sound anak sulong dia yg lelaki ni..."Syahmie,aunti Mas ni la yang bawa ibu g hospital masa nak sakit nak beranakkan Syahmie dulu tau"..
sejak Syahmie lahir,aku dah lost contact ngan nadiah ni sampai la dia g rumah mak aku raya aritu..baru la kitorg jumpa semula..


kenangan betul..masa dia sakit nak beranak tu asben dia ni outstation..jadi Tuya le peneman dia kat rumah,hantar g PPUM sbb sakit..sekejap je dah 4 tahun dah budak ni..adik dia yang pompuan tu nak masuk 3 tahun dah..comel dedua..



atas : KakCik N aDi.. bawah : Tuya n Eri


the girls..ecehhhh!!!sume dah beranak pinak,berlaki..si Mila je solo n single..bile la ko nak kawin nokkkk!!!!

nasib bek masa kitorg sampai ni warden asrama kitorg masa sekolah dulu baru balik..warden tu dr sekolah dulu jadi akak angkat Nadiah ni,sampai la skang ber'angkat2' lagi rupanya..mujur la x jumpa,kalau kitorg jumpa dia,confirm dia leh ingat ape benda kitorg wat kat dia,n ape benda denda kitorg dapat..nakal nye zaman sekolah..


dah2..abis dah cite..nak zzzzz pulak..ngantok tahap cipan laut dah ni..daaaa!!!



5 comments:

mamai said...

tuya dah buat open house ker belom jangan lupa jemput bro ahaks

T.u.Y.a said...

bro mamai :
tahun ni Tuya x wat open mengopen house..insyaallah..kalau panjang umur Tuya wat le makan2..leh bro bawa rakyat kat umah tu ek..

maiyah said...

wah raya lagik, nak ikuttt :D

Fly said...

meriah2 dan sangat meriah, serta mengenyangkan hehe..penat tapi pasti seronok kan :)

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
kalau akk dekat ngan Tuya,Tuya dah bawa akk sekali tau..
x de la akk busan2 kat umah ek..




sir fly :
tu la..penat pun jadi x penat blia dah berkumpul mcm tu..