The Best Followers

05 October 2009

RaYa TaK aBis LaGi..



aku memang dah plan dr berhari2 yang lepas nak melawat kawasan..
hehehhehe..x abis2 melawat kawasan ekk..
aku plan nak beraya kat area seri kembangan..
dulu kan aku dok kat Equine Park,Seri Kembangan..jadinya mesti la ramai kawan2 kat sana..
deorg pun dah sms hello2 tnya bile nak dtg..
dengan persetujuan eri,kitorg pun g la sana semalam..
dah nama nak lawat kawasan kan..huhuhuhuhu..dah sejalan lak ngan umah kak ZaNa,kitorg pun singgah beraya ke rumah dia..
ni baru 1st time jumpa tau..sonok dapat jumpa kak zana..


jom g beraya..posing dulu..



Tuya n KaK ZaNa..budak kecik itu sangat cumel..aku suka betul ngan rambut kiting2 halus dia..tu la anak kak zana..sangat manja..



tenkiu kak zana sbb menjamu tekak n perut kitorg ngan mee rebus yg sedap..kuih tart pun sedap..heheheheheh..


lepas dah berkepochi2,makan,borak2..Mila dok sms tepon x sudah2..
dia cakap nak g umah 'member lama'..seyes aku dah lupa muka member lama ni..lepas sekolah aku x jumpa dia sampai skang..rasanya dah 10 tahun..last aku jumpa dia tahun 1999..skang dah 2009..x leh imagine mcm ne roman ( rupa ) minah ni..
kira jejak kasihan gak la nih..
gigih la pulak aku ngan eri g Serdang Raya..
sudah tukar plan la..

si Mila la yang beria ajak aku g umah member lama ni..kitorg g sama2 dr Equine..
alahai Equine,lalu kat umah lama tingat lak aku sonok dok sini..
macam nak pindah sini semula jer..huhuhuuh..


boleh lak si Mila pun pakai baju warna sama ngan aku..dah mcm nak g kenduri kawin..Mila mmg baru balik dr wedding kawan dia pun..yang baju warna purple tu la kawan lama aku yang dah lama x jumpa..KakCik kitorg panggil dia..


x tau lak dia dok Serdang ni dah lama..punye la kecik dunia kan..masa aku sampai tu ramai kawan2 lama yg aku jumpa..bertahun2 x jumpa..ade yg dah 4 anak..tapi boleh lak masa tu lupa nak amik gambar..rugi2..dah last2 minit nak balik baru la aku tingat nak amik pic ngan tuan umah..



jumpa jugak mengimbas kenangan2 lama masa skolah..masing2 ngan cite sendiri..minggu depan member lama aku ade wat open house gak kat Kelana Jaya..dia siap pesan,"kalau nak berjejak kasihan lagi..jgn x pergi umah dia. nak korek kerahkan sume member lama yg ade kat KL dtg"..
tah sape la yang dtg nnti..sonoknye nak jumpa kawan2 lama..

aku ni sebenarnya kat sekolah..hehehehehe..x leh lama2 memblog,nanti org kata makan gaji buta..jom le kerja...hehehehehe




8 comments:

ikiqzana said...

k zana pun seronok jmpe tuya.. nnti jenjalan kt area seri kembangan.. singgh la kt umah k zana ye...

jgn serik dtg tau... hehehe..

Dee said...

raya umah zana? bestnya..dee pun lum smpi lg umah zana..

mamai said...

lom abis raya lagi yer Tuya...patut la jalan jem

eiza in the house.. said...

wah2...jalan2 cr makan..bestnya

ieNn ZaZa said...

Awat xsinggah umh kite

T.u.Y.a said...

kak zana :
1st time jupe macam dah kenal lama..pot pet2 je..
nasib bek cik abang ikram akk ngan anak2 sporting kan..memahami..hehhehe..

thanks atas layanan yang amat2 la best..eri suka borak ngan asben akk..




kak Dee :
g la kak..nanti dapat makan best2..huhuhuhuhu..




bro mamai :
puasa sebulan..raya mesti la sebulan..esok2 nak GPS umah bro lak..jangan terkujat kalau alih2 dah sampai depan umah yer..hehehehhehe!!





eiza :
kalau ko ade mau aku angkut ko sama..





ieNn :
ko la senyap sunyi..nak gak jupe dia..

maiyah said...

hehe.. masih raya lagik :)

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
raya kak..selagi buleh raya,Tuya raya le..hehehe..kuih raya umah akk ade lagi ke?