The Best Followers

02 October 2009

TuYa dan SeKuTu SeKePaLa SeCeTaK...



dah dekat 2 minggu raya..aku x de upload pic satu family pun kan..
di sebabkan tahun ni aku beraya sorg kat Johor umah mak abah aku..
jadi nya aku pun nyelit la bergambar ngan deorg..
eri beraya kat Kelantan..atas sebab2 tertentu kami terpaksa sambut raya pertama berjauhan..
banyak sangat masalah yg x dapat di elakkan..hehehhehehe..
tapi raya kedua aritu eri balik Jhr dah..beraya jugak ngan dia..



dr kiri : adik ipar aku (Musa),adik aku no 2 (ManJa),aku (Tuya),my lovely boss (abah),adik no 3 (Mok),adik aku no 4 a.k.a bonzer (adam),mem besar (Mak),adik popo aku yang last (ayie) and si kecik banyak mulut,anak sedara aku (umairah)..

pic ni amik masa kat umah makngah aku..ngam2 masa kitorg sampai tu deorg tengah amik2 pic..ape lagi..nyelit gak le sekeping dua..

pic aku ngan anak n eri lom ade lagi utk raya tahun ni..insyaallah,kalau ade nanti aku hapdet lain lak ek..jangan ditanya kenapa..uwa!!!!!no more cry Tuya..

heppi weekend kawan2!!!




12 comments:

aZuRa AhMaD said...

serba maroon kaler....

T.u.Y.a said...

kak zura :
tahun ni tema mak abah maroon..Tuya mmg dah ade baju maroon,sarung je la..
tema Tuya eri n anak hijau..

ikiqzana said...

hapi weekend 2..

T.u.Y.a said...

kak zana :
esok Tuya serbu umah akak tau..
tunggu!!!hehehehhe

CuTeMiUt78 said...

wah... kemain lagi. berposing2..
tuya kat johor ke.. johorkat ne

T.u.Y.a said...

kak rina :
Kg Tuya kat BP..Parit Raja..
tapi parents dah pindah Mersing..
raya aritu beraya kat BP n Mersing le..
skang dah balik KL..

selamat hari raya kak..

caluk@cencaluk said...

selamat hari raya yg err ke berapa yer hari nie he he

Leenoh said...

Salam.

Ziarah pertama kali, cuba cikgu baca dua entri pasal budak tidak menguasai 3m di blog Kehidupan Bersih, mungkin boleh beri ulasan ringkas atau tambah maklumat.

Selamat Raya Syawal.

ber_uwang said...

seronok nya berkumpul sekeluarga

KUNTONG said...

Dah mula bertugas....kalau free balik kg lagi untuk sambung raya.

KUNTONG said...

Gambar tuya ada dua le...dah tu seiras dgn Azura Ahmad. macam kembar Jawa. he...he...

eiza in the house.. said...

a'aa la muka ko iras kak zura..hehe
terlupa nak ambik pic fmly masa raya semlm..syg tullah