The Best Followers

27 November 2009

BerakhirNya SeBuaH PenDeRiTaaN..





Finally..abis jugak cite Nur Kasih..
rasa macam x nak bg abis lak..mcm x nak ade last episod..
punya la besar impak cite ni kat aku..
bukan aku je..korg pun mesti sama kan?
banyak pengorbanan yang perlu di lakukan utk sebuah cinta yg sejati..
ewwaaahhh!!!!sangat2 la propa ko Tuya..

alhamdulillah si Sarah kengkang dah sedoo diri..
setiap manusia ade kesilapan dan kesalahan sendiri kan..
pintu taubat sentiasa terbuka..

honestlynye aku sedih bile cite ni abis..
eri x abis2 kritik pasal cite ni sbb permulaan dan sepanjang jalan cite tu si Nur x leh nak wat keputusan sendiri,sampai la the end of the story baru la dia membuat keputusan yg tepat utk diri dia demi cinta pada Adam..
so sweetttt..

memang happi ending,tapi mcm tak cukup dramatik la.....wat la something yg lagi drama....(drama queen like me....will not settle for something so simple like dat)..... baru la drama of the year!!!pas ni dah x de la kita sume jadi meroyan tengok pangai si Sarah kengkang tu..
best cite ni..memang 5 star..
tunggu lak la minggu depan cite ape lak ek..hehehehe..
heppi weekend kawan2..



8 comments:

maiyah said...

huhuuu.. bleh tertinggal lah plak, astro takde signal pas bukak channel biasa x bleh plak

dah le gitu.. bukak blog tadi tetiba bahagian post n3 hilang kene le renovate balik

cerpelai said...

Erk.. Sama cam bini gua laa nih.. Suka bebeno menengok Nur Kasih..

Gua suka ambik wuduk nak bagi nur di wajah je..

Ngahahahaa..!!

{lumut} said...

sis..
lumut tersenyum kot tgk name sarah kengkang.haahha,..
lakonan die berkesan gle.
tringin ah nak try.haha

caluk@cencaluk said...

gi lah beli dvd ade jual dah kan he he

mamai said...

lega rasanya citer nie dah abis walau tak tengok satu episod pun

eiza in the house.. said...

hehe..ko nie cm akak ipar aku panggil sarah tu kengkang..

suhaila-ab said...

aku tak ppuas ati ngan ending dia...tak dramatik..hehe...tak berapa nak terkesan dia sanubari aku nih...tapi episod2 sebelum ni mmg best..

ieNn ZaZa said...

mauahaha..abis dh..tp cite ni memg best laa..cuma ending nye tu..huhu..tp oklaa kn