The Best Followers

26 November 2009

SeLaMaT HaRi RaYa KorBaN



salam sume..
lama sangat dah rasanya x jenguk blog ni..
bersawang jugak le sesikit..
bukan x nak singgah ke ape,tapinye nak masuk pun x leh nih..
kalau kat kg mula la wat pangai..
si berukband ni sungguh membuat onar..
x leh nak download pic satu ape pun..
nak masuk website pun merangkak2 lamanye..
adeiii..

di kesempatan ni..
Tuya nak wish SelamaT Hari Raya Aidiladha utk sume kawan2..
yang balik kg tu balik leklok..selamat balik kg dan selamat balik semula ke rumah masing2..
heppi raya sume..muah muah..



4 comments:

maiyah said...

slmt ari raya.. duit raya ada tak hehe :D

azieazah said...

Selamat menyambut Aidil Adha to TUYA sekeluarga...

armouris said...

info tentang kebaikan cara sembelih kat sini - Kelebihan Menyembelih Binatang

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
duit raya x de kak..air sirap raya ade..heheh


kak azie :
selamat hari raya korban kak..



armouris :
thank for good info..