The Best Followers

09 November 2009

CheLsea vs MU


vs



skang ni dah dekat 15 minit dah game mula..
td aku ngan eri nak tengok kat mamak area umah ni..
makkk aiiihhh..punya la ramai umat maknusia..
x de table dah kat kedai mamak tu..
aku siap tanya eri "deorg ni x keja ke esok ek?dok melepak kat mamak ni?"..
boleh lak eri jawab "dah kita ni?x keja ke esok nak melepak kat mamak jugak?"..
ngeh ngeh ngeh..dengan kehampaan kitorg balik le semula..
tengok kat umah je la..leh baring2 relax..

x mo over confident sangat sbb main kat Chelsea..
MU ni klu main kat tempat org,ade lain macam sket..
aura x dtg kot..
ape2 pun aku sangat2 mengharapkan yg MU menang le.
eri kata Chelsea akan menang..aku wat x dengar je..
mementang le Arsenal menang besar semalam..berlagak sumbing la dia..
ape2 pun,kita tggu sampai game habis..
tggu keputusannya..!
@#$%^&*()_!@#$%^&asedrtyw45yuidfghj45678....Fuhhhhhh!!!!! (jampi serapah aku utk MU..memintak la score banyak)..heheheh
yang penting..buyeprend Tuya main..ohhhh..RooneY cinta hati ku!!!!


2.00am update : chelsea 1 - MU 0
The captain nods Chelsea into the lead from a freekick.

8 comments:

mamai said...

tuya nampak cam MU kena belasah ajer

T.u.Y.a said...

bro mamai :
nampak mcm tu la..kena la defend kerja keras sket..buyeprend Tuya bekerja keras tu bro..heheheh

maiyah said...

len kali bwk le meja dr umah :D

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Canggih...laki bini suke bola...heheheh
AJ,Bola pun tak kenal.....boleh???

Diarihatiku1976 said...

waaaaa.. En hubby i plak sisi suka arsenal...dia kata buat per sokong pasukan yg dah memang cemerlang... ahahahksk

Maswani said...

En ery akak lak kata nk tido kt ofis hr ni..bola punya psl. lps blk men futsal,tgk MU lak..makan bola la dia lunch nti..huhu..

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
dr bawa meja dr umah..baik dok ngadap tv kat rumah je..hehhhe




aJ :
canggih x sangat le..setiap kali ade game best mesti nak ejek2 laki bini..bising umah..

bola2 api ko tau J?heheheheheh





diarihatiku76:
kak..sama la ngan incik Tuya tu..fanatik Arsenal..ape jadik pun dia tetap arsenal dia..x makan rasuah tol..heheh





kak wani :
tu baru ye looo!!!!nasib bek tengok bini bukan mcm bola kan kak..huhuhuhu

~ eila'z ~ said...

salam kak tuya...
sedih la MU kita kalah...
tp nasib la mereka2 dah main sehabis baik...kalah pon ...kalah bermaruah gitu...hehhe