The Best Followers

09 November 2009

TenGoK SamPai MunTah



NurKasih



tadi sambil2 bfast kat kantin aku tengok MHI tv3..
ngam2 ade temubual abby fana,ally ngan pelakon Nur KAsih..si Adam ngan Nur Amina..
berita baekkk punya utk mereka2 yang sangat teruja,yang geram ngan cite ni..
slot drama ni akan ditayangkan semula dr episod 1 sampai la episod sekarang..tanpa iklan selama 25 minit..
setiap selasa hingga Jumaat..pkul 7.25pm x salah aku td dia kata..
amikkk..tengok le sampai muntah pe'el si Sarah kengkang nih..
termasuk le aku..kui kui kui..


10 comments:

green said...

huu, balik umah nanti nak catch up cerita ni..

fazilzura said...

ye btui .. siap xdak IKLAn

caluk@cencaluk said...

apakah yg sanggup dikorbankan utk cinta he he

Dee said...

sib baik dee mmg tgk dari episod 1..so xyahlah terkejar2..hehehe..

maiyah said...

nape kene reapet lagik huhuu :)

azieazah said...

Sama ler kita TUYA... dah tengok promo tentang drama tu.. wahhh kena cepat2 solat Maghrib ni.. cepat2 masak.. sempat tak? sempat tak? hehehe...

Ada episod yang Akak missed, so nak kena pastikan kali ni takda yg tertinggal... Kan dulu dia start bulan posa, so bila pi teraweh tu tak dapat arrr follow..

miEz haNeM said...

cinta??
aiseh..no comment!
best tapi sakit!

Diarihatiku1976 said...

ee menci aarrr si kengkang tu kan.. menci..menci...

ai said...

aku ngan mak aku tak penah lagi miss tengok criter sarah kengkang ni! (haram jadah punye pompuan). W/pon aku dah tau sinopsis criter ni, aku tetap nk adap gak!!!

el said...

tuya..selasa ni ke startnyer
kahhhh sarah kenkang..aku suker
aku nak muntah la tgk nti...bgs2
rmi yg request kot tu yg depa wat cam tu
smlm aku mimpi remy ishak...kahhhhhh