The Best Followers

19 November 2009

KeSian BeTuL




aku x tau la korg pernah terbaca ataupun tak karangan sorg student nih..
kreatif menyimpang2 tah ke mana2nya..
kelako pun ade..
mesti budak ni ade family yang kacau bilau..yang x best..sbb tu la dia tulis segala apa yang jadi dalam family dia..
jom le baca...







kalau aku jadik cikgu BM dia ni..
dah tension tak ingat2 dah ni..
ade lak karangan bertajuk mcm ni tetiba ade tandatangan macam surat lak..
kesian betul budak ni..mangsa keadaan..





11 comments:

KUNTONG said...

TuYa:
Pada saya karangan budak ini adalah gambaran dari keadaan famili.

Mungkin dia tidak menjawab soalan berdasarkan tajuk yang diminta.Tetapi dari segi format karangan memang ada.

Isinya tentu ler 0, kerana tidak menjawab soalan.

Saya percaya dia akan lebih maju jika diberi perhatian.

caluk@cencaluk said...

he he ayat terus terang

eiza in the house.. said...

ayat terus dari hati naluri tu...ciannya..

Dee said...

luahan perasaan sebenarnya ni..cikgu2 sila amik berat..hehehe..n makpak gak..

mamai said...

ikhlas dari lubuk hati hahahaha

green said...

kalau betul..
sy simpati..

azieazah said...

Ya Allah kesiannyer diaaa...

Tu baru karangan... kalu dia pandai tulis blog, ntah apa lagi citer yang dia nak luahkan... kan?

A.K.U.D.O said...

budak2 mmg berterus terang.

ILA said...

mcm nak mgalir air mata..baca karangannya..hehe

ikiqzana said...

adoii tuya.. tergelak sakan k zana baca surat ni..

tapi apepon bdk2 mmg tulis apa yg berlaku dlm keluarga dia dgn jujur.

klu betul la.. mmg kesian kt dia.

Yana@Nana said...
This comment has been removed by the author.