The Best Followers

13 December 2009

BuSaN..Blur..





nape lately aku jadi blur..
iye..blur,kosong,sengal..
kekadang rasa mcm mata ni tetiba jadi juling..
otak jadi pening..

agaknye busan dok rumah rehat x keja..
segala urat saraf x bekerja keras menyalurkan darah ke otak aku nih..
x puas nye x dapat pot pet2 mcm kat sekolah,usik marah bebudak..
rasa lapar kalau x membebel..apakah??

adeiii..lambat lak naik sekolah..
tahap cipan dah busan dah nih..
( ayat riak sbb cuti lama terlajak..sile la maki..hehehehh )


14 comments:

maiyah said...

samalah kita.. tapi sy ngajar len ekeke

KUNTONG said...

kalau bosan, pi jalan-jalan umah member blogger kat BP, ke...JB..ke nescaya akan hilang kebosanannya.

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
jom kite dating nak?hik hik..



PK :
mggu depan Tuya balik Mersing lagi..ni kat KL dah,ade kelas kat UM mggu nih..

ade ke kawan yg nak jupe kite nih..huhuhuhu..

ai said...

ke..kau bunting ni??

ikiqzana said...

tuya.. ajak le suami g bercuti.. pasti bosan sume hilang. hehehe.

M@L@ said...

awat buhsan lak.. best aper cuti..kalo x nak bg saya.. awak sambung keje saya.hehhehe...saya tgh buhsan dok ofis nie!!!!...

fazilzura said...

jom g SPA

ber_uwang said...

akak ipar.. sebab kita dah lama tak bergosip tu.. busy sikit la skg..

azieazah said...

Amboiii...mentang2 ler cikgu skulah... sian kat kitaoranggg.. wuaaa!

A.K.U.D.O said...

meh gotong royong kemas beg sekolah dan buku ank2 ku yg lepas..

Fiza Nordin said...

salam tuya...
jumaat malam akak ade sms tuya tau...tp xde reply...dapat ke idak sms tu...akak nak arrange time & day tuk lunaskan janji yg dah sekian lame tu...sory sgt2...lambat dah,kan...

YanDarwisy said...

waduhhh...angkuhnyer ayat dia.baklah cuti hang tu sikit..

Mybabah said...

Assalamualaikum. Dengan segala hormatnya anda dijemput berkunjung ke blog saya http://www.mybabah.blogspot.com dan isteri saya http://www.teacherrahila.blospot.com. Di sana anda terdapat mutiara yang selama ini anda cari.

Dee said...

gi jenjalanlah tuya..tgk wayang ke..mmg bosan kalo cuti lama2.