The Best Followers

11 December 2009

CePaT SemBuh Ye aBaH..



alhamdulillah..
abah mertua aku dah kuor spital..
sebenarnya dah 3 hari dia masuk spital,org2 kat kg x bgtau kitaorg pun..
sampai le malam td bile abah dah meracau2 panggil nama anak2 dia sorg2..
tu yg deorg kat kg nak bgtau kitorg kat sini..
pg td abah dah kuor spital..dah ade kat rumah la ni..
keadaan dia stabil tapi still x kuat la..
dah ade selera makan kata adik ipar aku td..
lega la sket dengar berita tu..
harap2 abah akan cepat sembuh..
eri masih dok ngejas schedule dia standby mggu ni..
cari org ganti dia esok lusa..
kalau ade yg ganti..kitorg balik kg ptg ni..
tapi lega dah bile deorg kata abah dah ok..
x la kusut serAbut memikir macam2..

tenkiu sume kawan2 yang mendoakan kesihatan abah mertua Tuya..


8 comments:

CuTeMiUt78 said...

syukur alhamdulilah.. abah tuya dah sihat ya.. eemmm sure as anak mesti risau kan.. harap keadaan abah tuya betul2 pulih seperti sedia kala.. insyallah

ai said...

Syukur dah sihat skit. Bleh plak msk spital org kg tak bgtau ye? ish. Agaknya dowang takot kowang merisau sgt kot. tp apa2 pon kene gak bgtau..huhuhu..

hope abah mentua kau tu akan sihat sentiasa k..kalau blk ptg ni, drive elok2..

T.u.Y.a said...

kak rina :
syukur sangat..kalau x malam td memang x leh tdo..kepala otak ni mikir tah ape2 je..




kak ai :
tu yang eri bengang sangat tu..leh lak deorg x bgtau dah 3 hari admit kat spital Gua Musang tu..

sepatutnya kena la inform anak2 nye..kalau anything happend,mcm ne kan..

anaklaut said...

salam..

alhamdulillah....syukur..

ikiqzana said...

kesian gan abah mertua tuya.. harap2 cpt sembuh sedia kala ye...

Maswani said...

Alhamdullillah, mentua tuya dh kuar spital ye. semoga cepat sembuh..
mmg risau kan, klu org tua x sihat.

el said...

yelah stgh org xmo bg tau..sbb mayb x bape seyes..
alhamdulilah fil ko dah semakin sembuh...

mamai said...

tuya dah dapat balik kampung ker