The Best Followers

01 January 2010

aDa BeRaNi?




2nd day in 2010..
ape kata kita tengok rekaan2 henbag yang x masuk akal ni..
mana le tau ade lak yang berkenan di hati..
heheheheh..jom tengok..


ganas henbag ni..gian main gitar kot..x dapat gitar betul,dapat henbag pun jadik le..


ni lak menakutkan..apekejadahnye la pesen nih..ade sape yg tergamak nak bawa ke?ngeh ngeh..tengah dok sedap kepit henbag,tetiba ade lak tangan meraba!!!hahahahahha..x rela..


1st time aku tengok henbag ade kaki..adeiiii!!!!


eiiiyaerrrkkkk!!!!mampus idup semula ko katak..jangan harap aku nak bawa..tengok pun aku x hingin..extreme betul!!!


dah muka sape la yang diletak dalam henbag nih..ape kata letak bentuk muka sendiri kat henbag masing2..gerenti glemer..heheheh



5 comments:

eiza in the house.. said...

salam..agk2,kalu aku bwk g kuliah ok x..hehe

Anie said...

yg katak tu tak sanggup lak nak pula nak pakai....he..he.

M@L@ said...

pelik2 hbeg nyer...sape lah yg nak pkai...

Ivy Metaga said...

heheh..beg yang ada kaki itik tu mmg lucu

happy new year buat cikgu tuya dan keluarga k..=)

T.u.Y.a said...

eiza :
ok kot aku rasa..tapi mesti org pandang 4mcm je kat ko..kalau rasa nak gile glemer leh ler..heheh




anie :
memang geli kan..dah le beso!!eeee..




kak mala :
x laku agaknye kalau jualpun.




ivy :
kelako n x logik pun ade kan..

eppi new year jugak utk ivy n family..