The Best Followers

26 January 2010

Letih



bz..bz..bz..
pening kepala Tuya ni..banyak keja sangat lately..pagi sampai tengahari rutin g sekolah..skang ni abis time ngajar ade lak tuisyen kat sekolah sampai pkul 3..balik rumah,start pkul 5 sampai 6 ade tuisyen kat rumah lak..lepas maghrib 7.30 sampai 8.30 pun ade tuisyen lagi kat rumah..tuisyen tu sume 3 hari je seminggu,lebih 2 hari lagi tu g UM lak dok nak ngabiskan wat mcm2 assgment,tessis..letih nye..penat otak Tuya..nak ngadap blog,facebook pun time2 malam je..tu pun jap sebab dah letih..penat sangat otak Tuya..makan pun x selera sangat dah..bile la sume ni nak habis..i'm too tired..






7 comments:

ber_uwang said...

kurus la akak ipar aku ni...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ayoooo...gigih kakak mencari rezki & yg paling penting mencurah ilmu kepade anak2 malaysia...BRAVo!!!

T.u.Y.a said...

aTan :
memang nak diet pun skang..kira serampang 40 mata jugak le ni..heehe




aJ :
gigih le nak wat kenduri ni..hehehhe..ingatkan ujung2 minggu nnti nak tejah butik aJ..nak survey sumting..ada free ka??

azieazah said...

Syabas... masih kuat kederat dan masih bertenaga otak nak sambung belajar lagi... Elok penat sekarang sementara masih muda..

Nanti dah berumur skit, mungkin keupayaan terhad. Semangat kena kuat dik... bukan semua orang boleh buat mcm TUYA dok buat skang nih...

U can do it...!

ikiqzana said...

xpe la tuya.. masih muda lg.. keja kuat masukk pun byk..

tapi jgn x ckp tido.. nnti cpt tua tau...

tuya dtg sini ajar iqbal tuisyen bole..?? hehehe..

ejaa said...

huhu busy nye tuya,,
u shud going somewhere to enjoy urself!
jgn kerja kuat sangat!
huhuhu

T.u.Y.a said...

kak azie :
selagi terdaya ni kak..Tuya cuba la wat sebaik mungkin..sebenarnya tuisyen kat rumah tu Tuya x nak wat,ingat nak rest2 je bila kat rumah.parents kat area umah Tuya ni yg minta..x sampai hati pulak bile tgk anak2nye yg memerlukan bantuan tu..




kak zana :
tido mmg tdo..tapi x lena la kak..mata tdo otak x tdo..mcm ne tu ek..


iqbal comel tu nak tuisyen ngan Tuya ek??x jadi tuisyen nnti asik dok cubit pipi bambam dia je..heheh





ejaa :
sebulan lebih je lagi ni nak cuti sekolah..dah plan dah nak wat ape..hehehhehe