The Best Followers

28 January 2010

Macam Nak Gigit je Budak Ni




semalam Tuya chat ngan adik Tuya kat kg..adik Tuya ni sebenarnya dok Jb,tapi sebab suami dia asik dapat pojek renovation sekolah kat area2 Endau,Mersing,dia dok la bermastautin kat rumah mak sementara waktu..bagus gak dia ade kat rumah mak tu,leh la tetengok mak ngan abah Tuya..nak harap adik lelaki Tuya 2 ketul tu..ampeh!!!!

sempat la berwebcam ngan budak kenit gedik umairah nih..rindunya ngan dia..kalau Tuya tepon mesti dia tnya "maklong kat mana?bila nak balik kg?"..kalau Tuya jawab "maklong kat umah KL"..dia mesti jawab "nak ikot!!!!"..kelako..tengok le aksi2 gedik dia wat depan camera laptop umi dia..geram!!!

rindu ngan umairah..dia dah tuntut hadiah sbb dah pandai baca ABC..x sabo2 nak g skulah,padahal belum 3 tahun pun umur nya..sangat kepoh!!!!



9 comments:

ber_uwang said...

dah beso sok mesti comel macam mak long dia kan kan

azieazah said...

Itulah untung nya mereka sekarang lahir dlm zaman serba canggih...

apa kata tahun depan TUYA beranak, mana tau leh dapat anak pompuan.. giliran kitaorang lak pi gigit nanti.. Ahaks!

dkama said...

nak geget jugak ahhh...
PEACE..

A.I said...

boleh geng ngan ely bambam nih!

T.u.Y.a said...

aTan :
ade gak le iras2 tang mata tu..pangai jngan mcm maklong udah le..degil x dengar kata..



kak azie :
Tuya gigih nak banak tahun ni..hehehhe..mana tau rezeki..





kama :
mana le dikau menghilang..lama menyepi..peace!!





kak ai :
memang buleh sangat la joint ngan ely bambam tu..mesti kecoh..pastu melalak,sama2 x mo ngalah..hehehhe

ieNn ZaZa said...

eheheh..cumel..memg pandai bergaya didepan camera...geramnye tgk..

maiyah said...

cumelnya dia.. budak skrg mmg cpt belajar

dkama said...

aku naik pangkat... sekang da makin bz... mayak menda kena pk sekang nih... ngatkan naik pangkat best...

mamai said...

kalau la ada bby girl kan best