The Best Followers

11 January 2010

TaK JaDi La NaK PerGi..




baru abis tengok AJL tv3..
opening memang happening bile cT Nurhaliza nyanyi ngan Lan n The typewriter..
sume yang bertanding best2..Tuya sebenarnya harap Misha Omar akan menang salah satu dr hadiah2 yang beribu tu..tapi x de rezeki dia..
tapi yg best sangat Yuna,Black,Faizal Tahir menang..keputusan yang memuaskan..they deserve it!!!
yang paling best beribu kali bila Aizat menang..suka Tuya..mendayu2 betul suara dia nyanyi lagu "Pergi"..Dengar Aizat sebut 'kau pergi ' tu banyak2 kali,kalau Tuya nak pergi pun x jadi nak pergi..maunya patah balik..heheheh..
anyway..congrate to all the winners..



12 comments:

maiyah said...

xde org minat black ke hehe

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
Tuya minat gak black ni..suara dia tah tahap ape nye lantang tah..mau pecah gegendang tinge kalau dok sebelah..heheheh..

YanDarwisy said...

kalau tgk kat umah pun dah best, tgk kat umah apatah lagi erk! black tu acah2 kelakar orgnya. Lawak gak tgk.

YanDarwisy said...

sorry...maksudnya, kalau tgk kat umah pun dah best, tgk live apatah lagi...tercacul plak mak!

fazilzura said...

DAKU SUKE BLACK DGN FAIZAL dpt adiah ...

but sadly x menang adiah utama

JMR said...

aizat terbaek..kalo faizal tahir dpt, lagi la terbaek...

ikiqzana said...

mmg minat kt faizal tahir.. apepon taniah wat aizat, yuna gan black.

paling suker persmbahan kmpl search.. mmg rock walaupun dan otai.

Kapten Luffy said...

maksudnya patah balik ke bilik terus tido ler tu :)

A.K.U.D.O said...

nak tgk siaran ni kena booking dulu dan takboleh komen2..

azieazah said...

Saya dapat sate ler sebab saya teka Aizat menang...! Orang yang teka salah kena belanja...

hami asraff said...

AJL sesuatu yang lagho. tanda-tanda akhir zaman. manusia melebihi hiburan dalam pelbagai acara. meletakkan di tempat tertinggi. wanita-wanita Islam terkinja-kinja menari di khalayak ramai. adakah ini yang kita perlukan? fikir2 dan renung2kanlah. pesan Nabi ' SAMPAIKAN WALAUPUN SATU AYAT'

T.u.Y.a said...

yan :
kalau tengok live tu memang happening dan pening..crowded je nampak kan..




kak zura :
FT memang best..dapat dia kekalkan nama dia top5 AJL..kira dah senior dah tu..





JMR :
terbaik punye...suka FT..
"ingat kah lagi waktu kau bersama ku...lalalalalala"..






kak zana :
Tuya tgk Kit main gitar mcm x caya..memang superb la...walaupun dah kira senja tetap...mantap!!!





kapte Luffy :
heheheehe..mana tau ni?





a.k.u.d.o :
akak..sama dengan la..sbb en laki tu bukan suka sangat ngan rancangan hiburan nyanyi2 tu..tapi komen tetap komen..hehehh







kak azie :
wahhh..best la..nak jugak!!!





hami :
memang lagho jika masing2 x pandai nak mengawal diri sendiri..semua itu terpulang pada individu yang terlibat..memang banyak yg x elok dr yg elok..

tepuk dada tnya otak..
thanks 4 the comment..keep in touch..