The Best Followers

12 April 2010

Dah macam x de nama lain..

ni cite weekend baru ni..Tuya balik Jhr..tapi nyinggah ke Kota Tinggi rumah adik Tuya dulu..sbb dia nak balik kg jugak, asben dia sibuk x leh nak hantar..jadi nya nak tumpang kitorg la..dr KL Tuya terus ke Kota Tinggi..sampai Kota Tinggi dah maghrib..sebelum balik Mersing tu,singgah makan jap kat kedai area rumah adik Tuya kat Sri Saujana..

masa nak minta order tu,Tuya ngan adik menelek la menu..dalam dok belek2 menu nak makan ni,terpandang le satu menu yang wat Tuya gelak x hingat dunia..nak tau ape menunya????
v
v
v
v
v
v
v


amikkk..KUPANG JANDA PECAH LADA..ade berani????Tuya bgtau Eri,Tuya nak order nak tgk mcm ne pecahnye janda kupang nih,Eri x bg plak..dia kata tengok tajuk menu pun dah x selera..hahahahahhahaha!!macam2 nama deorg letak nak melariskan jualan kan??tapi agak2 le nak letak pun..geli betul nak nyebut..


sampai skang ni Tuya tersengih2 tengok menu makanan tu..x masuk akal betul..

10 comments:

maiyah said...

hehe.. nk lariskan bisnes le tuh

mamai said...

itu strategi tu tuya..biasa la benda macam nie pasti laris

fazilzura said...

kahhh .. bangang betui ler org yg letak nama menu cmtuh ... xde ker nama yg lebih molek .. adehh

T.u.Y.a said...

kak maiyah :
mcm2 taktik peniaga..ade je idea nye kan..




bro mamai :
lamanya nyepi x jenguk Tuya kat sini ek..mmg kalau tgk menu mesti org nak tgk rupa kan..




kak zura :
kelako pun ade..abis nama dah kot..

Mama Hanim said...

hehe lawak btul.. mcm2 idea kan, tp agak2 la..huhu.

J@J@ / Bini The Rock said...

hik hik hikkk.....

tak senonoh betol!
jadi tak selera pengunjung nak makan...kan??

dkama said...

len kali kompom tuya ingat tempat tuh... kalau lalu mesti singgah lagi... itu la tujuannya.. PEACE...

ieNn ZaZa said...

tren zaman skrg tuya..hehe..mcm2

Dee said...

hajat hati nk laris bisnes tu..tp ada org xleh benda2 gitu..jd geli..kembang tekak..kehkehkeh..

T.u.Y.a said...

kak anim :
memang x agak2..heheheh..



kak JaJa :
tu sbb Eri x bg order..lucah dia kata..kui kui..



kama :
x de maknanya ler..




ianN :
tren x kena tempat namanya tu..



kak Dee :
nama menu pun dah matikan selera dah kak..