The Best Followers

28 April 2010

This Is My Day



alhamdulillah..
hari ni 28.04.2010 genap la umur Tuya 29 tahun..dah 29 tahun dah hidup atas dunia ni..
panjang umur lagi..syukur..

Tuya doa kat Tuhan semoga hidup sentiasa dirahmatiNya,bahagia hingga akhir hayat,dipermudahkan segala urusan didunia dan di akhirat kelak..InsyaAllah..di tambahkan rezeki,harap2 lepas2 ni murah la rezeki Tuya,Tuya nak anak lagi..kalau di izin kan..

syukur sangat Tuya dapat family,kawan yang sentiasa bagi Tuya tunjuk ajar dan nasihat bila Tuya memerlukan..eceh!!!!dah macam bg ucapan menang award lak..choiiii betul..hehehehhe..

Doakan Tuya panjang umur dan sentiasa x lupa diri ye kawan2..kalau lupa tu jangan le segan silu nak menegur..

Happy Birthday To Me!!!!!

15 comments:

emma said...

happy birthday kak! :D semoga pjg umur murah rezeki. berjaya di duni adan akhirat :)

fazilzura said...

HAPPY BESDAY to U ...
HAPPY BESDAY to U ...
HAPPY BESDAY to TUYA ...
HAPPY BESDAY to U ...


semoga pjg umur, murah rezeki ..and comel selalu

el said...

hepi besday to u tuya
semoga pjg umur dimurahkan rezeki bahagia disamping org2 tersyg dan terbaik tuk kamoooo..mlm2 ni rongeng2 eh

D.O.U.B.L.E...S said...

selamat hari jadi..selamat hari jadi ..selamat hari jadi..tuya..semuga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...cepat dapat baby...

mama | ayah | sarah | syimir said...

hepi bday tuya, nxt year blh la join 3-series club kami ;p

.:OKU Prihatin:. said...

Allah selamatkan Kamu..
Allah selamatkan Kamu..
Allah selamatkan TUYA...
Allah selamatkan Kamu..
Selamat Ari Jadi...

J@J@ / Bini The Rock said...

hepi besday! yg ke - 29...

itu kek real kah? bestnya stoberi tu klu letak ngan cekelat!

aZuRa AhMaD said...

hai tuya..hepy besday..moga dimurahkan rezki serta berbahagia selalu...

maiyah said...

slmt hr jadi, murah rezeki pnjng umr.. ceria okay

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran to TUYA..

aminnnnn segala doa.

Yana@Nana said...

selamat ulangtahun yer kak..

T.u.Y.a said...

thanks sume wish Tuya..

muah muah..

ber_u_wang said...

selamat ulang tahun akak ipar..

maaf lambat wish sebab modem kena kilat...waaaaaaaaaaa

ejaa said...

hoho selamat ulangtahun kelahiran yang ke??
huhu lambatlak wish:p

caluk@cencaluk said...

happy belated b'day ha ha kau dah tua, aku muda dari kau lagi kih2