The Best Followers

24 April 2010

xtvt malam minggu

Malam minggu yang x de xtvt..macam ni le Tuya n Eri kalau x de ape yang nak di wat..ko tengok aku,aku tengok ko..jap td sebelum n3 ni di tulis,ni le xtvt kami...
tengok bola sambil makan biskut kering cicah air nes..sedap gak!!!hehehehhehe..mulut rasa macam nak makan,tapi x nak makan nasi atau makanan yang berat2..nak ringan2 je..hehehehe..tingat lak ade biskut beli aritu..ape lagi,bersama berjemaah le Tuya ngan Eri makan biskut sambil ngadap tv..MU vs Spurs..



jangan rendam lama2..nnti lembik..huhuhuhu..


tembam dah muka..sbb tu kena diet..konon!!!



elok je dia landing sambil cicah biskut..mata tengok tv..last2,lembik biskut dalam air tu dia x pasan..


sangat heaven bila dapat rilek2 tengok game..go MU..go MU!!!hehehhe..


tapi game malam ni x best langsung..masing2 main x nak kalah,x nak menang..so baik Tuya ngadap FB ngan blog..heheheh

3 comments:

Mama Hanim said...

sempoi je tuya relaks kan.. best la weekend cmtu..

T.u.Y.a said...

kak wani :
tapi sunyi sbb anak x de kat sini..bile tengok hanim tu,Tuya jeles sangat tau..huhuhu

azieazah said...

Main tak nak menang tak nak kalah? hahahahaa.. memang ler cenggitu game nyerrr

Last-last ManU menang 3-1, kan?