The Best Followers

14 May 2010

Demam

dah 2,3 hari sebenarnya Tuya rasa x sedap badan,pening kepala..mcm nak demam..tapi wat x tau je la sbb kat sekolah bebudak exam..lgpun x ngajar,cuma jaga deorg exam je..tapi malam td mmg x leh handle dah..kepala berdenyut2 sakit,pastu ade lak biji kelenjar kat bawah rahang kanan Tuya nih..sakit Tuhan yang tau..otak mcm x leh berfungsi dah..makan ubat tahan sakit dia elok jap pastu dtg semula..

sbb x tahan sakit sangat,ajak Eri g klinik malam td..dapat la ubat n inject sejarum..sbb Tuya kata sakit yang x tahan2 dah..yang penting dapat MC..heheheh..

pg ni bangun tdo,sakit dah x de..tapi bengkak lak kat leher Tuya nih..Eri kata bengkak kelenjar semalam tu dah turun ke leher kot..tapi x sakit.kalau x susut gak,kena g klinik semula la nih..lama sangat dah Tuya x dapat bengkak kelenjar nih,sakit!!!

harap2 cepat la baik bengkak segala nih..ade org kata sapu ngan nila..betul ke ek?



6 comments:

ber_u_wang said...

semoga akak ipar cepat sembuh ye.. makan ubat tau

fazilzura said...

haah , kalau x silap tepek nila ..
tp beter g cek doc dulu ...

azieazah said...

Beguk yer.. sakit nak mengunyah tu... Kata orang boh bancuhan sarang angkut-angkut.. ntah betul tak? ingat ingat lupa.

aZuRa AhMaD said...

demam ke...nie mesti bengkak cantik sekali nie...mkn ubat tau...moga cepat sembuh...

Ivy Metaga said...

moga cepat sembuh cikgu tuya..=)

TuYa said...

aTan :
insyaallah..makan ubat la nih..awak ade gossip baru x nak share ek?hehehe



kak zura :
mak Tuya pun bgtau mcm tu gak..suh letak nila bg sejuk..




kak azie :
beguk kan?memang sakit kak..nak telan air pun punya la perit..




kak zura sP :
makan ubat tahan la sket nih..memang cantik kak..huhuhu..




ivy :
tenkiu ivy..lama x datang sini ek?