The Best Followers

14 May 2010

Nak Jugak..

Tuya jejalan kat blog kawan2 nampak ade watermark cantik2 sangat..cute,simple..memula aritu mcm x le tingin nak ade watermark jugak..pastu bile dah sume pic deorg ade tempek watermark,nak jugak le try..heheheheheh..td x de wat pe2,busan2 kat rumah sorg ni,Tuya pun servey2 ler blog Tuan Tanah Tokei Watermark nih..banyak design2 yang ade,tapi sume sold out tau..nampak sangat Tuya ni lambat n ketinggalan zaman..huhuhu..
dr x de,pilih jugak le satu..ade banyak yg Tuya berkenan,tapi sume sold out..huhuhuhu..x de rezeki..dah deal n confirm, dapat le Tuya watermark sendiri..jadi la jangan x de kan..hehehehe..


black
n white..

lepas2 ni mcm nak order yang lain lak..tapi nak wat design sendiri..heheheheh..mcm le reti mendesign kan..sangat jakun tau Tuya..org lain nye watermark lagi cantik2..huhuhuhu..




5 comments:

AYU IDRIS said...

salam tuya...hehehe,pasni blh order watermark lain plak ye....akak pun ada watermark jgk,dpt free....hihihihi

el said...

simple tp menarik
xpe2 nti ada latest lg
boleh beli smpi lebam ok
hehehehehe

maiyah said...

mmg cantik kan, minat gak..
slalu dok usha2 hehe

J@J@ / Bini The Rock said...

ada gak try buat sdri...
cuma blom tertepek je kat setiap pic..

tp nak bgtau terus teranglah..
saya punya terlalu sempoi...tu yg segan nak letak!

xD

aZuRa AhMaD said...

byk yg dah org amik..kak zura pon frust gak...tp pilih gak...la...yg berkenan di ati