The Best Followers

12 May 2010

Tag!!Siap dah..

pagi2 ni x de wat pe,tension2 x de mood nak jaga budak exam,melepak ngadap blog jap..alih2 kena lak tag ngan cik kak Zura ni..tetiba mcm rajin nak wat tag ni kan..layan je la..penat gak mikir..Tuya hentam je la..

syarat:
1- mesti menggunakan huruf pertama dari nama blog anda.. ~beres~
2- jawapan x boleh berulang. ~setel~


1. nama anda :
Tuya..yer Tuya bukan tayar atau toya..okeh!!!

2. perkataan 4 huruf :
Teko..(hahaha!!tetiba kuor teko)

3. nama budak laki :
Tom

4. nama budak perempuan :
Tijah

5. pekerjaan :
Teacher..ofkossss!!!

6. warna :
Turquoise

7. sesuatu yang anda pakai :
Tumit Tinggi..hehehehe..buleh ke?
8. makanan :
Tauhu tempe..(kata jawa)

9. Sesuatu yang boleh dijumpai di tandas :
Tisu tandas

10. tempat :
Tasik Titiwangsa

11. alasan bila terlewat :
"teacher sakit kepala la.."

12. sesuatu yang anda jeritkan :
Tension!!!!

13. tajuk filem :
The Last Samurai

14. minuman :
Timun susu..(hahahha,x pernah pulak Tuya minum air tu)

15. kumpulan muzik :
The FabolousCat

16. haiwan :
Tortoise

17. nama jalan :
Tun Razak,Tun HS Lee..bla bla bla..sume Tun..

18. jenis kereta :
Taxi!!!!(hahahaa..buleh jah)



setel dah tag ni..Tuya nak tag sape ek???x nak la tag sape2..sape nak wat dipersilakan yer.




4 comments:

fazilzura said...

bagus2 , kerja skolah dh siap yek ..

huruf T senang jgk yek ..

azieazah said...

Nampak simple, tapi mesti pening gak nak fikir tu kan?

maiyah said...

hehe.. jwb jgn x jwb, sama le kita byk lg tag yg tertangguh ni huhuu

ikiqzana said...

rajin2 tuya buat tag.. akk dh malas dah skrg ni..

klu akk jerit suka ckp "DIAMMMM.. coz ank2 suker buat bising bila akk kena migrain... huhuhu.