The Best Followers

17 May 2010

Tuya Kuat Makan




malam semalam Eri baik hati sangat nak belanja Tuya makan kat luar..dia kata nak banje sempena hari guru/hari ibu/hari bestday Tuya yang sume nya dah lepas..pengelat sangat!!!ade ke sume dia kumpulkan jadi satu je..memula tekak Tuya ni nak makan kat McD,pastu boleh lak sampai McD x ade nafsu lak bile nengok menu2 dia..

ajak Eri kuor jap amik angin..ngintai2 kot2 le ade kedai western food yang buka kat area2 McD Damansara Damai nih..langkah kanan bile memang kedai tu buka..tekak pelahap ni macam nak makan chicken chop lak..Eri layankan je la,dah kata nak banje kan..hehehhe..



Eri yang agak2 kurang sabar bile Tuya ngengada..huhuhuhu


sila abaikan pipi Tuya yang bengkak sebelah tu..dah kena inject ngan doc,baru le surut sket..Begok katanya.

ni Tuya punya..Chicken Chop

ni Eri punya..berasap2..Lamb Grilled with black pepper sauce..

air tembikai gelas besarrr i punya..Eri mcm biasa la Nes panas..


lepas dah kenyang makan tu masa nak balik..Tuya jeling2 la McD..heheheheh..Eri paham maksud terselit disebalik jelingan tu,dia pun suh Tuya g kat keta dulu..dia tapawkan burger n fries utk Tuya...

punya la kuat Tuya makan kan???x tau le..sejak dua menjak ni memang selera makan Tuya dah x leh nak tahan2..kalau nak makan tu,Tuya nak je..tapi kalau x nak makan,letak la sesedap mana pun makanan,boo layannye..nape tah..

kalau badan Tuya gemuk,jangan tnya nape ek..jawapannya,Tuya kuat makan skang..heheheh..


4 comments:

sz | m.a.s.s said...

hahahaa...nak bg belen pemakanan tuya & eri kan kan kan...

maiyah said...

amboii.. sakan..
tp x nmpak beza pun pipi tu..

A.K.U.D.O said...

dah ada yg offer, makan jerlah kan...

~NURUL~ said...

salam.. :) sweet je tgk.. kamu berdua..

semoga bahagia selalu! oh ye.. makanannye mengiurkan bertul..! sedap x??