The Best Followers

18 June 2010

-Happy Fathers Day

Malam ni Tuya nak balik kg kelantan sbb nak nganto hero Tuya ni balik kg semula..mggu depan dah naik sekolah,kena la dia balik semula kg..harap2 perjalanan pergi dan balik Tuya selamat..amin..



dikesempatan ni jugak Tuya nak wat advance wishes..Happy Fathers Day utk semua bapa,ayah,papa,daddy,walid dan ape je la gelaran yang diberi utk seorang lelaki yang bergelar bapa..


specially utk abah Tuya,Mahadi Bin Selamat,terima kasih sebab dah besarkan,jaga,bg makan cukup zat utk ayang n adik2..sanggup membanting tulang 4 kerat mengerah tenaga sendiri utk membahagiakan keluarga dan anak2..walaupun kita dua anak banak selalu berselisihan pendapat,tapi ayang sayang abah sangat..ayang pun tau abah sayang ayang walaupun abah x leh dok lama ngadap muka ayang..aura panas!!!!keh keh..harap abah akan sihat,dipanjangkan umur..i love u..abah lelaki pertama terpenting dalam hidup ayang..



utk abah mertua Tuya jugak,Mustafa Bin Mohd..terima kasih banyak2 sebab dah besarkan,didik suami dan anak Tuya menjadi orang yang berguna Insyaallah..Sangat2 berterima kasih sebb menjaga anak Tuya sampai sekarang tanpa rasa bebanan dan x sekali pun mengeluh..sampaikan Tuya nak amik balik anak Tuya,banyak sangat dia punya alasan x nak bg..hehehe..

pic tu masa kenduri "kawin semula" Tuya bulan March aritu..sebenarnya abah mertua Tuya ni masuk ward,tapi berkeras jugak nak g Jhr.nak g kenduri nih..betapa dia sanggup menahan sakit utk tengok impian Tuya n Eri terlaksana setelah bertahun2 x tercapai..

dedua pic tu Tuya saja letak pic masa kenduri Tuya aritu sbb hari tu sangat2 bermakna buat Tuya dengan restu dua org lelaki ni la,terlaksananya impian Tuya yang terpendam tu..



last but not least,utk my luvely laki..Hairinizam Bin Mustafa,terima kasih Tuya nak ucapkan utk dia sbb sanggup menanggung segala dugaan dan cabaran bersama..dah dekat seploh tahun bersama,x pernah berubah sikit pun dia..alhamdulillah..ni nak bgtau b..bukan sayang x mo banak lg tau,tapi kita lom ade rezeki..doa2 la lepas ni ade ek..huhuhu..sedey!!

dan utk semua bapa seluruh dunia,Tuya nak ucapkan Selamat Hari Bapa..

“The greatest gift I ever had came from God, and I call him Dad!”...

4 comments:

ber_u_wang said...

semoga perjalanan pergi dan balik selamat ... balik bawa buah salak ye...

el said...

hepi fathers' day :)

maiyah said...

slmt hr bapa pd mrk, yg telah byk berkorban huhuu sy lak yg emo..

fazilzura said...

HAPPY FATHERS DAY ..

* emm windu kt abah ku yg ado di Mekah now.. sok dia balikk.. yehuu