The Best Followers

30 June 2010

-Dah Tak De Nama Lain?




tadi Tuya nye line tenet sangkut2..jap on jap off router nya..tengah sesedap men game kat Fb kan..line lak mcm ampeh..hangin le Tuya pun..restart reboot router bagai..tetap gak mcm tu,lambat sangat..musykil gak apesal la..pastu Tuya saja je la nak tgk kat window available wireless,kot le ade org punya yg x de password,leh tumpang jap..heheheh..sbb mmg ade satu line ni dia x de password,sape2 pun leh guna kalau line dia kuat la..

sekali Tuya tgk wireless yang available,gelak sorg..Tuya bgtau Eri,"patut la line kita lembap b,ade najis mughallazah yang x leh nak disucikan'..hik hik hik..


nampak x?ade lak letak nama 'babi'..memang la lambat line jadinya..abis ngan line Tuya lambat..heheheheh..dah nyalahkan line org lak,padahal tah streamyx prob kot..tapi kelako la tuan punya "babi" tu..x de nama lain agaknye kan..

yang Intan tu la wireless x de security..leh guna jugak kalau Tuya dok dalam bilik..laju sket,kalau dok kat ruang tamu slow..bukan curi line tau,tumpang line..kekadang je kalau darurat..boleh??



3 comments:

sz | m.s.s said...

hhhahahaa...psiko sungguh la tuan punya line tu...adehhhhh

el said...

sng je tumpang line tenet org kan
heaven eh hahahaha

TuYa said...

kak suzi :
mmg psiko agaknya..hehheehe..kalau x ade security tu kan,agaknye ade x org nak guna ek?hehehe


el :
kalau time line dia laju best la..time line dia slow,nak marah pun x leh..dah nama menumpang..hik hik..