The Best Followers

02 July 2010

-Dah JUmaat ke?

dah hari Jumaat..Tuya x pasan pun hari ni dah Jumaat..cepat sangat rasanya..agaknya sebab minggu ni minggu bz..banyak kelas nak attnd,lesson plan nak kena wat..macam x cukup je 24jam sehari tu kan..

esok pun bebudak tuisyen minta wat tuisyen sbb mggu depan deorg ade KOKO kat sekolah belah petangnya..jadi deorg nak gantikan ngan tuisyen weekend..penatnya!!!

selamat hari jumaat kawan2..

2 comments:

sz | m.s.s said...

betul hari ini hari jumaat teacher! kalo akak kejutkan sarah, mesti dia tanya hari ni kakak sekolah? esok kakak boleh cuti? :p

Mama Hanim said...

btul tu tuya.. Hari ni Jumaat, Kedah cuti..yahooooo..hehe..